ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Το 13ο ματς ήταν το "τυχερό"

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Το 13ο ματς ήταν το "τυχερό"gripapΣάβ, 04/03/2021 - 19:09

Ο ΟΦΗ μετά από 12 αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη, πήρε το τρίποντο επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, ανατρέποντας μέσα σε 15 λεπτά το 0-1 του ημιχρόνου.

Τα πλάνα των προπονητών

Και οι δύο τεχνικοί εμπιστεύτηκαν το 4-2-3-1, με τον ΟΦΗ να συνεχίζει να έχει πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών, κάτι που είναι σύνηθες από την αρχή της σεζόν.

Ο

ΠΑΣ αν και έχει μπροστά τους τους ημιτελικούς του κυπέλλου έπαιξε με τους βασικούς του.

Δυνατό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ, γκολ στο τέλος ο ΠΑΣ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ένταση, απείλησαν με τον Γρίβα στο 4' και 3 λεπτά αργότερα ο Σαρδινέρο μετά από κόντρες βρέθηκε προ κενής εστίας, αλλά τον πρόλαβε ο Πίρσμαν και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 14' ο Πίρσμαν στην προσπάθειά του να απομακρύνει λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ. 10 λεπτά αργότερα ο Μαρινάκης έβγαλε εξαιρετική σέντρα, αλλά ο Κάργας πάνω στη γραμμή σταμάτησε την κεφαλιά του Στάρτζεον.

Ο ΠΑΣ είχε τη δική του ευκαιρία στο 39', αλλά το γυριστό βολέ του Ελευθεριάδη πέρασε έξω. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΣ κατάφερε να σκοράρει με τον Παμλίδη να παίρνει το ριμπάουντ μετά την ωραία προσπάθεια του Καρτάλη και την απόκρουση του Βάτερμαν, για να κάνει το 0-1 σε κενή εστία.

Γρήγορη ισοφάριση, "τούμπα" το ματς σε 15 λεπτά

Νωρίς στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ βρήκε την ισοφάριση με καταπληκτικό γκολ του Σαρδινέρο. Ο Ισπανός μπήκε στην περιοχή και με υπέροχη λόμπα "κρέμασε" τον Λοντίγκιν για το 1-1.

Στο 60' ο ΟΦΗ κέρδισε το πέναλτι μέσω VAR για χέρι του Κάργα και ο Σολίς με ψύχραιμο χτύπημα έκανε το 2-1 με το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα ο σκόρερ ξέσπασε σε κλάματα μετά το γκολ.

Στο 77' χρειάστηκε η επέμβαση του Βάτερμαν στο σουτ του Μιλιντσεάνου για να μείνει το 2-1.

Ο ΠΑΣ πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο κύπελλο και στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό, ενώ ο ΟΦΗ πήρε βαθιά ανάσα φτάνοντας τους 23 βαθμούς.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ, Γρίβας(46' Φερέιρα, 90 Βαφέας), Στάρτζεον, Σολίς(75' Μπαλογιάννης), Σαρδινέρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Μπρένερ(57' Μιλιντσεάνου), Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης, Ελευθεριάδης(46' Νάουμετς), Παμλίδης

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Off Off gripap Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΦΗ μετά από 12 αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη, πήρε το τρίποντο επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, ανατρέποντας μέσα σε 15 λεπτά το 0-1 του ημιχρόνου. Article publish on Σάβ, 04/03/2021 - 19:09 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα