Ολυμπιακός: Κάτι έχει αφήσει πίσω ο “Μίλι”!

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι ένα χαρακτηριστικό success story της εποχής Μαρινάκη στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος μέσος ήρθε απ’ την Άντερλεχτ στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2014-2015 και έκτοτε δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Ακολούθησε μια εκτόξευση μέσω των “ερυθρόλευκων”, που τον οδήγησε στο σημαντικότερο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League

και σε 177 συμμετοχές με την Κρίσταλ Πάλας. Ταυτόχρονα ο “Μίλι” σκόραρε 28 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ στο πλέον απαιτητικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον του πλανήτη. Οι σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κόσμο του Ολυμπιακού ήταν ανέκαθεν θερμές και η επιστροφή του στην Ελλάδα υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Οι συνθήκες επιστροφής είναι αρκετά ώριμες. Ο Μιλιβόγεβιτς θέλει ν’ αλλάξει παραστάσεις όντας χορτάτος από εμπειρίες και χρήματα και θα θυσιάζε έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου για τη σταθερότητα του Ολυμπιακού. Ο 31ος ετών Σέρβος έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας με τους Πειραιώτες. Το κίνητρο του όμως είναι υψηλό. Εξαιτίας των ισχυρών δεσμών του με τον σύλλογο, θέλει μέσω της ποιότητας και των παραστάσεων του να επιστρέψει μέρος όσων του χάρισε ο Ολυμπιακός, για να ευδοκιμήσει στην Premier League.

Οι 94 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό με 15 γκολ και 7 ασίστ είναι μια πορεία που έμεινε στα “μισά”. Ο Μιλιβόγεβιτς γνωρίζει απόλυτα το DNA των πρωταθλητών Ελλάδας και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Παράλληλα “κουμπώνει” απόλυτα στις απαιτήσεις της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού και σε μια μελλοντική συνεργασία εντός γηπέδου με τον Γιάν Εμβιλά. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν… δάγκωναν φέτος στο χώρο του κέντρου. Τους έλειψε η καυτή ανάσα ενός χαφ και ο Μιλιβόγεβιτς μπορεί να την προσθέσει στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής που έρχεται απ’ την Premier League. Είναι ένας γεννημένος αρχηγός, με μεγάλη διάθεση να προσφέρει στον Ολυμπιακό και να ολοκληρώσει την ιστορία που ξεκίνησε στον Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα