Ολυμπιακός: Ήττα το Ακρωτήρι με βασικό Γκάρι Ροντρίγκεζ (hls)

Με βασικό τον Γκάρι Ροντρίγκεζ, το Πράσινο Ακρωτήρι ηττήθηκε από την Μπουρκίνα Φάσο σε αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού ήταν βασικός με την εθνική του ομάδα και στο δεύτερό της ματς, για το φετινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Σε ένα ματς που αν είχε πάρει το Πράσινο Ακρωτήρι τουλάχιστον ένα βαθμό, θα είχε ήδη περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Το ματς έληξε

1-0 για την Μπουρκίνα Φάσο, με το γκολ του Χάντε στο 39
Ο ακραίος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» ήταν κινητικός, αλλά η άμυνα της ομάδας της Μπουρκίνα Φάσο ήταν προσαρμοσμένη πάνω του. Έτσι δεν βρήκε χώρους για να μπορέσει να δράσει όπως θα ήθελε. Κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του να μην μπορέσει να βγάλει αρκετές φάσεις, για να απειλήσει την αντίπαλη εστία.
Είχε δύο καλές στιγμές.
Στο πρώτο μέρος με κεφαλιά-πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον Ταβάρες, αλλά εκείνος αστόχησε. Στο δεύτερο μέρος απείλησε με ατομική ενέργεια, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν κατέληξε στα δίχτυα, καθώς ο Κόφι έδιωξε με υπερένταση στην αριστερή του γωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Ήττα, Ακρωτήρι, Γκάρι Ροντρίγκεζ,olybiakos, itta, akrotiri, gkari rontrigkez