Ολυμπιακός: Η θέληση του Σωκράτη για το ντέρμπι και οι δεύτερες σκέψεις του Μίτσελ

Η νίκη του Ολυμπιακού στη Λαμία στοίχισε στους Πειραιώτες τη συμμετοχή του Γκάρι Ροντρίγκες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (25/02, 20.30, MC LIVE Novasports.gr) εξαιτίας μιας θλάσης, ενώ τέθηκε εν αμφιβόλω και η παρουσία του Σωκράτη

Παπασταθόπουλου εξαιτίας ενός μυϊκού σφιξίματος. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός όταν αποχώρησε απ’ τον αγωνιστικό χώρο της Λαμίας δέχτηκε τις ερωτήσεις του Μίτσελ για την κατάσταση του.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε απευθείας συνειρμούς που τον οδήγησαν στη σύσταση του κέντρου της άμυνας του Ολυμπιακού στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Σωκράτης έχει ξεκαθαρίσει στο ιατρικό επιτελείο πως θέλει να κάνει τα πάντα για να προλάβει το συγκεκριμένο ματς. Είναι παιχνίδι απ’ αυτά που ταιριάζουν στον 34χρονο αμυντικό, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα όρια και τις αντοχές του κορμιού του. Ο “Σωκ” θα προσπαθήσει αύριο Τετάρτη (22/02) να προπονηθεί για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γήπεδο. Οπότε αν τα καταφέρει θα έχει στη διάθεση του τρεις προπονήσεις μέχρι το Σάββατο για να βρεθεί στην απαραίτητη κατάσταση.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την κατάσταση του Σωκράτη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει συντηρητικά και με θεραπεία τον μυϊκό ερεθισμό. Ο Μίτσελ φροντίζει να διατηρεί σε εγρήγορση το εναλλακτικό πλάνο που θέλει τον Ουσεϊνού Μπα δίπλα στον Ανδρέα Ντόη. Είναι ένα ντουέτο που θ’ αγωνιστεί για πρώτη φορά μαζί σε επίσημο παιχνίδι. Αν ο Παπασταθόπουλος φωνάξει “παρών”, τότε θα πάρει θέση δίπλα στον Μπα, ο οποίος μέσω των τελευταίων εμφανίσεων του δείχνει σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο -στην παρούσα φάση- απ’ τον Ντόη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Σωκράτη, Μίτσελ,olybiakos, sokrati, mitsel