Ολυμπιακός: Η “σκούπα” του Μαρτίνς

Η βαθμολογία της Super League έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την άνεση να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα, να μοιράζει ευκαιρίες και να χαρίζει ανάσες. Στο ματς με τον ΟΦΗ έκανε επτά αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στην Αταλάντα, χρησιμοποιώντας πιο φρέσκους παίκτες. Ωστόσο οι παίκτες οι αγωνίστηκαν με τους Κρητικούς -πλην Κίτσου- δεν θεωρούνται δευτερεύουσες επιλογές. Το αντίθετο. Ο Πορτογάλος έχει

διευρύνει ελάχιστα τον αριθμό των παικτών στους οποίους υπολογίζει, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως έχει ενεργοποιήσει τη… σκούπα του εν όψει της νέας σεζόν.

Παίκτες όπως ο Κούντε, ο Ανδρούτσος και ο Καρμπόβνικ είναι ξεκάθαρα εκτός πλάνων Μαρτίνς, ενώ οι επόμενοι οι οποίοι παλεύουν με τον χρόνο είναι ο Ονιεκούρου και Λόπες. Τα τελευταία δύο ματς της κανονικής διάρκειας και το μίνι πρωτάθλημα των play offs παραδοσιακά αποτελεί έναν προθάλαμο της νέας σεζόν για τον Μαρτίνς, αφού συνήθως χαίρει μεγάλης βαθμολογικής διαφοράς. Την περασμένη σεζόν δούλεψε σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό την τριάδα στην άμυνα, φέτος φαίνεται πως θέλει ν’ αναδείξει ρόλους και πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις (βλ. Βρουσάι, Κίτσο).

Η νέα σεζόν ξεκινάει πολύ πιο νωρίς απ’ ό,τι πιστεύει ο πολύς κόσμος και ο Μαρτίνς δεν θέλει να χάσει χρόνο με παίκτες τους οποίους δεν εμπιστεύεται. Το φινάλε της κούρσας και η… σκούπα που φαίνεται πως έχει πάρει ανά χείρας ο Μαρτίνς, οδηγούν στο συμπέρασμα, πως η δουλειά για την επόμενη σεζόν, με βάση τους παίκτες τους οποίους υπολογίζει, έχει ήδη ξεκινήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα