Super League: Ντέρμπι Δικεφάλων και «ερυθρόλευκη» δοκιμασία

Δύο εξ αναβολής παιχνίδια διεξάγονται την Τετάρτη (02/03) για τη 17η αγωνιστική της Super League. Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα ματς που θα απολαύσετε από τα κανάλια Novasports, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά τους Ερυθρόλευκους, ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής παίκτες όπως οι Ονιεκούρου, Λόπες, Κούντε και Κανέ, ενώ σε αυή βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Από την άλλη ο ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ατιένθα, Μπαράλες, Γκαρσία, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Αλβαρες.

Στο ντέρμπι Δικεφάλων η ΑΕΚ θα έχει στον πάγκο της τον μετά την απόλυση του Αργύρη Γιαννίκη. Στην αποστολή επιστρέφει ο Σιμάνσκι, ο οποίος είχε απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά και ο Μισελέν που έλειπε στη Γαλλία. Στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Μουργκ και Άκπομ που προπονήθηκαν κανονικά και είναι στην αποστολή, καθώς και στους Κούρτιτς- Αουγκούστο, ενώ εκτός έμεινε ο Μιτρίτσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα