Ολυμπιακός: Η περίπτωση του αριστεροπόδαρου Νάστασιτς

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό και λογικό να ψάχνει, όχι έναν, αλλά δύο κεντρικούς αμυντικούς ικανούς να έρθουν και να αποτελέσουν το βασικό κεντρικό δίδυμο της ομάδας.

Δηλαδή ψάχνει παίκτες έμπειρους και ποιοτικούς, όχι νεαρούς και υποσχόμενους, μάλιστα ψάχνει έναν δεξιοπόδαρο κι έναν αριστεροπόδαρο και στη δεύτερη περίπτωση ανήκει ο Ματίγια Νάστασιτς.

Ο Σέρβος διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι αριστεροπόδαρος, στα 30 του χρόνια και με δυνατό βιογραφικό. Διεθνής

με την Εθνική ομάδα της Σερβίας και κοντά στο 1.90μ.

Ο Νάστασιτς έμεινε ελεύθερος από τη Μαγιόρκα, έκανε τα πρώτα του βήματα στην Παρτιζάν, ενώ φόρεσε τη φανέλα της Φιορεντίνα όταν έφυγε για πρώτη φορά εκτός Σερβίας. Τα 36 ματς με τους Βιόλα του έδωσαν μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι με ποσό 15εκ. ευρώ. Με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός έκανε 52 συμμετοχές και δόθηκε δανεικός στην Σάλκε με την οποία έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του παίζοντας σε 157 παιχνίδια, αναγκάζοντας τους Γερμανούς να δαπανήσουν δέκα εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Φιορεντίνα που πάντα τον έδενε αγάπη και σεβασμός και τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στη Μαγιόρκα.

Ειναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση για τους ερυθρόλευκους που έχουν κι άλλες παρόμοιες στα χέρια τους καθώς ο Κορδόν έχει γίνει δέκτης προτάσεων αρκετών παικτών από γνωστά γραφεία μάνατζερ.

Το αν οι ερυθρόλευκοι αποφασίσουν να κάνουν επίσημη κίνηση απόκτησης του, είναι ακόμα άγνωστο, όμως η περίπτωση του κρατήθηκε ως ενδιαφέρουσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα