Ολυμπιακός: Η αναγκαία υπομονή για τη νέα σεζόν (vid)

O πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν χειμαρρώδης στην παρουσίαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ως νέου προπονητή και του Αντόνιο Κορδόν ως νέου αθλητικού διευθυντή των Πειραιωτών. Ο 55χρονος επιχειρηματίας μίλησε για τις διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν, για τα κριτήρια επιλογής του Αντόνιο

Κορδόν και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ενώ υπογράμμισε τη δική του βούληση για μια πιο επιθετική, πιο δυναμική ομάδα.

Η LIVE παρουσίαση Κορδόν – Μαρτίνεθ απ΄το novasports.gr:

Δεν είναι τυχαία η φράση που χρησιμοποίησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως κατακλείδα της παρουσίασης Κορδόν-Μαρτίνεθ, εν όψει της νέας σεζόν:

“Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ηρεμία. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ. Μία περίοδος προσαρμογής θα υπάρξει. Να είμαστε κοντά να τη στηρίξουμε. Χρειάζεται στήριξη απ’ όλους μας. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Χρειάζεται και χρόνος αλλά και στήριξη“.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με το νέο φιλόδοξο σχήμα Κορδόν-Μαρτίνεθ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Πρόκειται για ένα σάλπισμα εξορθολογισμού της προσέγγισης των αποτελεσμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Μαρινάκης φρόντισε να ξεχωρίσει απ’ όσα ακούστηκαν στην παρουσίαση. Αν και υπογράμμισε τη νοοτροπία νικητή του Ολυμπιακού, φρόντισε να περάσει το μήνυμα στους φίλους της ομάδας, πως ο οργανισμός θα χρειαστεί χρόνο για την περίοδο επανεκκίνησης. Να θυμίσουμε πως στην αντίστοιχη μεταβατική περίοδο της σεζόν 2018-2019, ο Πέδρο Μαρτίνς στηρίχθηκε αν και έμεινε εκτός τίτλων, καθώς το έργο του προπονητή εκτιμήθηκε δεόντως, αλλά και το θέαμα που πρόσφερε το τότε σύνολο. Η ψύχραιμη οπτική του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πολύτιμο υλικό για τους Κορδόν και Μαρτίνεθ, λίγο πριν το ξεκίνημα της θερινής προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα