Σερβία: Πέρασαν στις “16” Ματούλα, Παύλου και Λάκη

Τρεις ελληνικές προκρίσεις είχε σήμερα το πρόγραμμα στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στη Σερβία, καθώς η Μάρθα Ματούλα, η Δήμητρα Παύλου και η Μιχαέλα Λάκη ξεκίνησαν ιδανικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο κυρίως ταμπλό.

Η Ματούλα κατάφερε να επικρατήσει της κορυφαίας του ταμπλό, της 33χρονης Τουρκάλας, Κάγλα Μπουγιουκακτσάι, με 6-3, 6-3 μέσα σε μία ώρα και 38 λεπτά αγώνα, και θα παίξει στη φάση των “16” κόντρα στην Δήμητρα Παύλου.

Η 18χρονη

Ελληνίδα τενίστρια, και lucky looser της διοργάνωσης, παρότι αποκλείστηκε στα προκριματικά πήρε θέση στο κυρίως ταμπλό και επιβλήθηκε της Αντιγιέλα Λαζάρεβιτς, έπειτα από εγκατάλειψη της Σέρβας στο 2ο σετ (6-3, 1-0).

Πριν από λίγη ώρα και η Μιχαέλα Λάκη έκανε νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην Εκατερίνα Γιασίνα με 6-4, 4-6, 6-1, μετά από δύο ώρες και πέντε λεπτά, και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την No4 του ταμπλό, την 28χρονη Ουκρανή Βαλερίγια Στράκοβα.

Όσον αφορά τα διπλά της διοργάνωσης υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση. Ματούλα και Χριστοφή συνεργάζονται, και στον 1ο γύρο επικράτησαν των Άνα Καντιότο (Βραζιλία) και Τίφανι Λεμέτρ (Γαλλία) με 4-6, 6-3, 10-8, και περιμένουν να μάθουν τις επόμενες αντίπαλές τους.

The post Σερβία: Πέρασαν στις “16” Ματούλα, Παύλου και Λάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα