Ολυμπιακός: Γίνεται “80αρης” ο Μαρτίνς με Αταλάντα (poll)

Ακόμα μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά περιμένει τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη, καθώς οι Πειραιώτες θα κληθούν ν’ ανατρέψουν την ήττα 2-1 απ’ την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και να κάνουν δική τους την πρόκριση για τη φάση των 16 του Europa League. Μετά τη νίκη επί του Βόλου, η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση των “ερυθρόλευκων” αναπτερώθηκε και πλέον όλοι ετοιμάζονται για τη μεγάλη μονομαχία με φόντο την πρόκριση!

Για τον Πέδρο Μαρτίνς το παιχνίδι με τη “La Dea” θ’ αποτελέσει ορόσημο για την καριέρα του, καθώς θα φτάσει τα 80 παιχνίδια σε ευρωπαϊκά κύπελλα με Ολυμπιακό, Ρίο Άβε, Μαρίτιμο και Βιτόρια Γκιμαράες.

Φυσικά τη μερίδα του λέοντος των συμμετοχών, ο Μαρτίνς την είχε στην άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού, οδηγώντας τους Πειραιώτες σε 53 ματς. Αντίστοιχα μετράει από 10 ματς με Μαρίτιμο και Ρίο Άβε και 6 με τη Βιτόρια Γκιμαράες. Από τα 53 παιχνίδια με τους “ερυθρόλευκους” διαλέξαμε τέσσερα από τα πιο πανηγυρικά. Ποιο είναι το δικό σας;

Ο @CoachPMartins θα φτάσει τα 80 ματς σε ευρωπαϊκά κύπελλα απέναντι στην @Atalanta_BC . Τα 54 απ' αυτά θα είναι με τον Ολυμπιακό.

Ποιο θυμάστε περισσότερο;#olympiacos #olympiacosfc #pedromartins #OLYATA

— Vassilis Konstantopoulos (@vkonstanto) February 21, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα