Ολυμπιακός: Έρχονται νέες ανακοινώσεις εντός της ημέρας

Οι Πειραιώτες αναμένεται να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος έχει περάσει ήδη με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε. Σειρά θα πάρει ο Παϊτιμ Κασάμι, ο οποίος έχει μαζέψει ήδη τα πράγματά του από την Ελβετία και θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Ο Ελβετός μέσος είναι πανέτοιμος να μπει στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων», στη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα αποκτήσουν και τον Ντιαντιέ Σαμασέκου με τη μορφή δανεισμού από τη

Χόφενχαϊμ, προκειμένου να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει ρήτρα αγοράς του παίκτη, έναντι δώδεκα εκατομμυρίων ευρώ.

Από εκεί και πέρα, στις σκέψεις των «ερυθρόλευκων» υπάρχει το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης στον Ομάρ Ελαμπντελαουί, προκειμένου να επιστρέψει και αυτός στο ρόστερ τους. Ο Νορβηγός μπακ έχει μείνει ελεύθερος από τη Γαλατάσαραϊ και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Τέλος, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση τερματοφύλακα, καθώς δεν προχώρησε η υπόθεση του Κέιλορ Νάβας.

Keywords
Τυχαία Θέματα