Eurobasket: Τέσσερις «μονομάχοι» για μια θέση στον τελικό

Στις 18:15, η Πολωνία θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, θέλοντας να κάνει μια ακόμα έκπληξη και να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Μετά τον αποκλεισμό της Σλοβενίας, οι Πολωνοί φέρονται αποφασισμένοι για να κάνουν μια ακόμα έκπληξη και γράφουν ιστορία στο Βερολίνο. Αν τα καταφέρουν, τότε θα είναι η δεύτερη φορά που θα βρεθούν στον τελικό, καθώς η προηγούμενη ήταν το 1963. Παράλληλα, αυτή είναι η πρώτη φορά που φτάνουν στον ημιτελικό από το 1971. Απέναντί τους θα βρουν τους Γάλλους, οι οποίοι άφησαν εκτός συνέχειας την

Ιταλία και κατάφεραν να βρεθούν για τέταρτη φορά στα ημιτελικά των τελευταίων πέντε διοργανώσεων. Οι «τρικολόρ» θέλουν να φτάσουν τον τελικό, προκειμένου να πανηγυρίσουν τη δεύτερη κατάκτηση του τίτλου, μετά από αυτή του 2013.

Στις 21:30, η Γερμανία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία. Οι διοργανωτές άφησαν εκτός συνέχειας την Ελλάδα και ελπίζουν πως με «όπλο» την έδρα τους, θα καταφέρουν να βρεθούν για τρίτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, μετά το 1993 και 2005. Οι «φούριας ρόχας» από την πλευρά τους θα βρεθούν για ενδέκατη σερί φορά στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Από τις προηγούμενες δέκα, στις εννέα είχαν κατακτήσει μετάλλιο. Οι Ισπανοί ξεπέρασαν το εμπόδιο της Φινλανδίας και έδειξαν πως μπορούν να βρεθούν για μια ακόμα φορά στον τελικό της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα