Ολυμπιακός: Δεν θα έχανε με τίποτα τη Φράιμπουργκ ο Εμβιλά

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό ματς με τη Φράιμπουργκ (27/10, 22.00, MC LIVE Novasports.gr). Είναι ματς υψηλών απαιτήσεων καθώς η γερμανική ομάδα είναι πολύ ποιοτική και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε κάθε άμυνα, ενώ παράλληλα ο Ολυμπιακός

καίγεται για βαθμούς για να κρατήσει ζωντανή τη φετινή ευρωπαϊκή του περιπέτεια. Την ίδια ώρα ο Μίτσελ θ’ αναγκαστεί ν’ αφήσει στην Αθήνα μεγάλο μέρος της άμυνας του καθώς Σισέ, Μαρσέλο, Βρσάλικο και Παπασταθόπουλος δεν θα μπουν στο αεροπλάνο εξαιτίας προβλημάτων.

“Πονάει” στην άμυνα ο Ολυμπιακός και βάζει σε σκέψεις τον Μίτσελ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο παίκτης ο οποίος συνήθως βγαίνει μπροστά σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Γιάν Εμβιλά. Ο “εγκέφαλος” του Ολυμπιακού εντός αγωνιστικού χώρου δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το συγκεκριμένο ματς. Το είχε εκφράσει στους συμπαίκτες του, αλλά και στον ίδιο τον Μίτσελ. Ο Γάλλος ταλαιπωρείται από μια φλεγμονή στη γάμπα, ωστόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού περίμενε ν’ ανάψει το “πράσινο φως” απ’ το προπονητικό επιτελείο και ύστερα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Όσο μεγάλη κι αν θα ήταν η απώλεια, ο Μίτσελ δεν θα έπαιζε με την υγεία του Εμβιλά.

Ο Εμβιλά σφίγγει τα δόντια. Είναι στο DNA του! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο 32χρονος μέσος δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα και αφού οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές, είναι στην αποστολή. Αυτό δε σημαίνει πως ο Εμβιλά δεν πονάει. Οι ενοχλήσεις είναι εκεί, όπως και η διάθεση του να συνεισφέρει στο ματς με τη Φράιμπουργκ. Ο Εμβιλά είναι ο παίκτης που από τότε που αποκτήθηκε σπανίως βγαίνει απ’ την ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Αν ο Ρέαμπτσιουκ είναι ο “μαραθωνοδρόμος” των Πειραιωτών, ο Εμβιλά βοηθάει αντίστοιχα στο πνευματικό σκέλος της λειτουργίας της ομάδας. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχει κυκλώσει ο Εμβιλά, θεωρώντας πως αποτελεί μεγάλη πρόκληση, όπως εκείνες που παραδοσιακά τον ιντριγκάρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Φράιμπουργκ, Εμβιλά,olybiakos, fraibourgk, emvila