Ολυμπιακός: Ασφυκτικό “pressing” για Μανωλά!

Τα ιταλικά μέσα τις τελευταίες δέκα ημέρες βομβαρδίζουν τις στήλες των εφημερίδων και των ιστοσελίδων με ρεπορτάζ που αφορούν το ζεστό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον επαναπατρισμό του Κώστα Μανωλά. Το εν ενεργεία πλουσιοπαροχο συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού με τη Νάπολι είναι προφανώς το αγκάθι για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου deal. Ο Μανωλάς έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού,

ωστόσο οι “παρτενοπέι”, αν και σέβονται τη βούληση του ποδοσφαιριστή, επιθυμούν μια λύση που θα τους ικανοποιήσει οικονομικά.

Πριν από λίγη ώρα ο Ιταλός ρεπόρτερ της έγκριτης Gazzetta dello Sport, Αλφρέντο Πεντούλα ανέρτησε tweet σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πίεση προς τη Νάπολι για την επίτευξη της συμφωνίας, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει “λευκός καπνός”.

L’#Olympiacos sta pressando il #Napoli per #Manolas ma al momento non ci sono accordi sulle cifre. @AlfredoPedulla

Napoli Report (@Napoli_Report) August 20, 2021

Παράλληλα αναμένεται η νέα βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού για να δώσουν οριστικά τα χέρια οι δύο πλευρές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τζιανλουίτζι Λονγκάρι της TV dello sport.

L’#Olympiacos ha intenzione di insistere con forza ancora su #Manolas. È pronta una nuova proposta per riuscire a convincere il #Napoli. @Glongari

Napoli Report (@Napoli_Report) August 20, 2021

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι έμπειροι διαπραγματευτές και ποντάρουν στη διάθεση του Κώστα Μανωλά να φορέσει ξανά τα “ερυθρόλευκα”, ενώ παράλληλα βλέπουν τους αντίστοιχους της Νάπολι να ρίχνουν σταδιακά τις οικονομικές απαιτήσεις τους. Το σκορ πρόκρισης επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας ανοίγει τον ορίζοντα στον Ολυμπιακό προκειμένου να κινηθεί για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, όπως είχε αναφέρει για τον Κώστα Μανωλά, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο novasports.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα