Ολυμπιακός: Μεγάλο θέμα ο Μανωλάς στην Ιταλία: «Να φύγει, δεν πρόσφερε κάτι»

Ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Μανωλάς έχουν γίνει μεγάλο θέμα στην Ιταλία, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως καλό είναι να φύγει, αφού πρόσφερε κάτι.

Οι αναλύσεις είναι πολλές και οι πληροφορίες έρχονται κάθε 30 λεπτά. Ειδικά στη Νάπολι υπάρχουν πολλά σάιτ, αλλά και το ραδιόφωνο Kiss Kiss, που μεταφέρουν πληροφορίες.

Το δεδομένο είναι

πως ο Μανωλάς πιέζει για να ολοκληρωθεί το θέμα του, όπως αναφέρεται στην γειτονική χώρα. Και ο Ολυμπιακός κάνει κάτι ανάλογο.

Βέβαια όπως έχει αναφέρει το Sportime, όλα εξελίσσονται καλά και οι συμφωνίες έχουν γίνει.

Από εκεί και πέρα στη Νάπολι υποστηρίζουν πως ο 30χρονος στόπερ δεν έχει καλές σχέσεις και με τον Σπαλέτι. Από την εποχή που οι δυο τους ήταν στην Ρόμα.

Στο μεταξύ παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, που κάνουν εκπομπές και αναλύουν καταστάσεις και πρόσωπα, έχουν πει πολλά.

Κάνοντας μείζον θέμα την όλη ιστορία. Ανάμεσα τους και ο Πασκουάλ Κασάλ. Που έχει περάσει από την Νάπολι. Και έχει εκπομπή στο Radio Marte.

«Φεύγει ο Μανωλάς από τη Νάπολι; Έπρεπε να γίνει από περσι. Δεν ήταν ιδανικός παρτενέρ του Κουλιμπαλί. Η προσφορά του ήταν μικρή. Ένας παίκτης που θέλει να φύγει δεν πρέπει να τον κρατάς με το ζόρι. Καλά κάνει και φεύγει», είπε μεταξύ άλλων.

Δεν είναι ο μόνος που έχει σχολιάσει το όλο θέμα. Ο Τσίρο Βενεράτο, δημοσιογράφος της RAI, τόνισε πως υπάρχει θέμα πώλησης του Μανωλά. Και πως ο Σπαλέτι θέλει τον Ρουγκάνι της Γιουβέντους. Αυτόν θεωρεί ιδανικό για παρτενέρ του Κουλιμπαλί. Αλλά η Γιουβέντους δεν δείχνει πρόθυμη να τον παραχωρήσει.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Αυτό έμεινε για να έρθει ο Μανωλάς – Ψάχνει αντικαταστάτη η Νάπολι

Τηλεθέαση ΠΑΟΚΟλυμπιακός: OPEN ή Mega ο νικητής;

Ολυμπιακός και… αυτόματος πιλότος δεν πάνε μαζί!

Αλέξανδρος Χρηστάκος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα