LaLiga Προγνωστικά- Γιαννόπουλος: Μαδριλένοι για το απόλυτο

Τη νίκη που θα τις φέρει αμφότερες στην κορυφή της LaLiga θα αναζητήσει η πρωταθλήτρια Ατλέτικο και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη τόσο των «κολτσονέρος» όσο και των «μερένγκες», οι οποίοι θέλουν να προχωρήσουν στη δεύτερη στροφή της Πριμέρα Ντιβισιόν με το απόλυτο των νικών.

Πιο εύκολο έργο έχει η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία αντιμετωπίζε στο «Μετροπολιτάνο» την αδύναμη Έλτσε. Οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν εντός έδρας ήττα από τη Λεβάντε στην πρεμιέρα και μια δεύτερη απώλεια βαθμών απέναντι στους πρωταθλητές είναι μέσα

στο πρόγραμμα.

Από την άλλη, η Ατλέτικο έδειξε χαρακτήρα απέναντι στη Θέλτα, με τον «Τσόλο» να βγάζει λαγό από το καπέλο του και ο Άνχελ Κορέα να αναδεικνύεται στον ήρωα της αναμέτρησης. Η LaLiga είναι μεν γεμάτη εκπλήξεις, αλλά στο εν λόγω παιχνίδι, οι γηπεδούχοι δύσκολα δεν θα γευτούν τη χαρά της νίκης, επιστρατεύοντας το κλασικό τους αγωνιστικό στιλ.

Όσο για τη «Bασίλισσα», η έξοδος στη Βαλένθια μόνο εύκολη δεν είναι. Ιδίως διότι στους οκτώ τελευταίους αγώνες κόντρα στη Λεβάντε, τα αποτελέσματα είναι χειρουργικώς μοιρασμένα. Τρεις νίκες για τους «γκρανότας», τρεις για τους «μπλάνκος» και δύο ματς ισόπαλα.

Ωστόσο, ο Καρίμ Μπενζεμά είναι σεληνιασμένος και με οδηγό τον Γάλλο, η ομάδα του Αντσελότι πιθανότατα θα κάνει το δύο στα δύο στη LaLiga. Πάντως, η Λεβάντε είναι ένα σύνολο που σε αντίθεση με πέρυσι έχει έφεση στην επίθεση και μπορεί να βρει γκολ στην αναμέτρηση.

LaLiga: Η δυάδα της 2ης αγωνιστικής

569 Ατλέτικο Μ. – Έλτσε 1 + UNDER 3,5  1,82

860 Λεβάντε – Ρεάλ Μ. 2+ OVER 2,5  2,10

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Ο Μέσι «δίνει» το πρωτάθλημα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Άρης: Η παρακάμερα από το «κιτρινόμαυρο πάρτι»

Νέο κάλεσμα υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου!

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα