Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Τα γκολ της ζωής τους (vid)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Τα γκολ της ζωής τους (vid)ageorgiΚυρ, 01/03/2021 - 09:28

Τα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ τα τελευταία 25 χρόνια μας έχουν χαρίσει σπουδαία γκολ από μεγάλους σταρ, ηγέτες και πρωταγωνιστές που έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένα στο μυαλό όλων των φιλάθλων.

Από το παλιό Καραϊσκάκη και τα γκολ του Αλεξανδρή,

του Καραπιάλη, του Τσιάρτα και του Κετσμπάγια, στο ΟΑΚΑ με τα γκολ του Ντέμη, του Τζιοβάνι, του Ζάχοβιτς και το νέο Καραϊσκάκη με τους Ριβάλντο, Φορτούνη και Γιακουμάκη θυμηθείτε σπουδαία γκολ που έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΑΕΚ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Τα γκολ της ζωής τους Submitted by ageorgi on Κυρ, 01/03/2021 - 09:22 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/OSFP_AEK_GOALARES_25_XRONON.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Από τον Αλεξανδρή στον Τσιάρτα, κι από τον Καραπιάλη στον Κετσμπάγια, στον Τζιοβάνι, τον Ντέμη και τον Ριβάλντο, τον Κατσουράνη και τον Φορτούνη θυμηθείτε τα κορυφαία γκολ των ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Από τον Αλεξανδρή στον Τσιάρτα, κι από τον Καραπιάλη στον Κετσμπάγια, στον Τζιοβάνι, τον Ντέμη και τον Ριβάλντο, τον Κατσουράνη και τον Φορτούνη θυμηθείτε τα κορυφαία γκολ των ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Article publish on Κυρ, 01/03/2021 - 09:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα