Ολυμπιακός – Ηρακλής 94-65: Σε χαμηλές στροφές απέναντι σε 7 παίκτες (hls)

Η αναμέτρηση του Ειρήνης και Φιλίας έγινε γιατί… έπρεπε να γίνει. Ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση δυνάμεων και σεβάστηκε τον αποψιλωμένο Ηρακλή, ο οποίος εμφανίστηκε στην Αθήνα με 5 ετοιμοπόλεμους παίκτες και δύο εφήβους (Αργυρούλη, Κομνινιάδη), το όλον επτά.

Φυσικά το παιχνίδι δεν αντέχει στην παραμικρή κριτική. Ο Ολυμπιακός

μπορεί να μην ξέφυγε από νωρίς, με το σκορ ημιχρόνου να είναι στο 38-33 εξαιτίας της χαλαρότητας των γηπεδούχων και της αστοχίας στα τρίποντα, αυτό του 30΄ να ήταν… συζητήσιμο (61-50), όμως ήταν θέμα χρόνου. Όπως αναμενόταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν από δυνάμεις στο φινάλε και η διαφορά “πέταξε” στο σύνορο των 30 πόντων.

Για τους νικητές ο Παπανικολάου είχε 21 πόντους, 5/7 τρίποντα, 5 ασίστ και 5 λάθη. Ο Πρίντεζης είχε 53, ο Λαρεντζάκης 12 και ο Ντόρσεϊ 11. Ο Γιώργος Μπαρζώκας ξεκούρασε τον Σλούκα (8:22 συμμετοχής) και τον Βεζένκοφ (10:40).

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το γεγονός ότι ο Κουίνσι Έισι κατάφερε να κάνει τέσσερα φάουλ και να εισπράξει μια τεχνική ποινή μόλις σε 3 λεπτα΄και 6 δευτερόλεπτα συμμετοχής, αλλά και τα 15(!) λάθη του Χένρι!

Για τον Γηραιό ο Γκάρετ είχε 20 πόντους, 10 ριμπάουντ, ο Χένρι 19 και ο Γουντς 11.

Keywords
Τυχαία Θέματα