Ολυμπιακό Τουρνουά Γυναικών: Έγραψε ιστορία το Βέλγιο, ρεκόρ για Μπερντ (vid)

Η πρώτη νίκη του Βελγίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το προσωπικό ρεκόρ της Σου Μπερντ σε ασίστ στη νίκη των ΗΠΑ επί της Νιγηρίας, ξεχώρισαν στην δεύτερη αγωνιστική του τουρνουά γυναικών στο Τόκιο.

Η Ιαπωνία σόκαρε την Γαλλία και οι οικοδέσποινες

που νίκησαν 74-70, μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης, ενώ οι Γαλλίδες θα χρειαστεί, να πάρουν ίσως και δύο νίκες στα δύο παιχνίδια, εκ των οποίων στο ένα θα παίξουν με το απόλυτο φαβορί του τουρνουά, τις ΗΠΑ. «Κλειδί» για την ομάδα του Τομ Χοβάς ο πλουραλισμός, με 11 διαφορετικές σκόρερ!

Η Νιγηρία δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την Dream Team των Ηνωμένων Πολιτειών (81-72), ενώ η Σου Μπερντ έκανε ρεκορ με τις 13 ασίστ που έδωσε στις συμπαίκτριες της και ξεπέρασε και τον αριθμό-ορόσημο των 100 ασίστ, συνολικά, σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Βέλγιο έγραψε ιστορία στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ γυναικών με την πρώτη νίκη του κόντρα στην ισχυρή Αυστραλία (85-70) και η Έμα Μισεσμαν τελείωσε τον αγώνα με 32 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Belgium 85
Australia 70

When you aren’t winning, you’re learning. Look forward to how Sandy and the team regroup against China on Friday. #Tokyo2020 #Basketball pic.twitter.com/lAKnxM6OVq

— WNBL (@WNBL) July 27, 2021

Εντυπωσιακή ήταν η Κίνα με αντίπαλο το Πουέρτο Ρίκο και επικράτησε εμφατικά με 97-55. Η Λι ήταν η MVP της ομάδας της, σημειώνοντας 21 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ,

Keywords
Τυχαία Θέματα