Απόλλων Σμύρνης: Σημαντικά τα επόμενα φιλικά

Στα φιλικά που έδωσε στο Πράβετς ο Απόλλων Σμύρνης δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία νίκη. Είχε προηγηθεί και η ισοπαλία με τον Ιωνικό.

Επόμενο τεστ αυτό με τη Λαμία. Οι δύο ομάδες παρεμπιπτόντως συμφώνησαν να ξεκινήσει μία ώρα αργότερα το παιχνίδι λόγω ζέστης. Σέντρα, λοιπόν, στις 20:00 της Τετάρτης (28/7) στο ΔΑΚ Λαμίας.

Το φιλικό με τον Παναθηναϊκό ακυρώθηκε και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αναζητήσει άλλον αντίπαλο στη συνέχεια. Το βέβαιο,

όμως, είναι πως στα φιλικά που έρχονται είναι πως θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Και αυτό δεν είναι δημοσιογραφικό κλισέ στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αρχικά υπάρχει αμφιβολία για μία μεταγραφή. Προσεχώς θα φανεί το εάν είναι αναγκαία και αυτή. Επιπλέον, από τα καλοκαιρινά αποκτήματα ακούγεται πως ένας έχει απογοητεύσει. Θα περάσει τα δικά του τεστ και αυτός με ό,τι συνεπάγεται. Κλείνοντας, τα αποτελέσματα μπορεί να μη μετράνε στα φιλικά, αλλά το να μην έρχονται οι νίκες δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Ειδικά στη Ριζούπολη όπου η υπομονή ως λέξη αγνοείται.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Λύματα: Aύξηση ιικού φορτίου σχεδόν σε όλες τις περιοχές

Κορονοϊός: Και με self test στα νησιά οι επιβάτες από 12 έως 17 ετών

Άρης: Στο… check in, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, o Ιτούρμπε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα