Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο τουρνουά “Γεώργιος Λιόσης”

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες ΜΙΝΙ που συμμετείχαν στο τουρνουά, τον Α.Σ. Τυφώνα, τον Απόλλων Σμύρνης και τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας που μαζί με την Ένωση Ιλίου προσέφεραν πλούσιο θέαμα.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ιλίου ο οποίος τοποθέτησε υπό την αιγίδα του το Τουρνουά, όπως και τον φίλαθλο κόσμος που βρέθηκε στην κερκίδα του Κλειστού Γ.Κακούρης και έδωσε τον δικό του παλμό.

Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης απέναντι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Ενδιάμεσα των αναμετρήσεων πραγματοποιήθηκαν οι διαγωνισμοί όπου στις βολές και τα τρίποντα την πρώτη θέση κατέλαβε ο Τυφώνας, ενώ στην σκυταλοδρομία και τους αιφνιδιασμούς νικήτρια αναδείχθηκε η Ένωση Ιλίου.

Μετά το τέλος του τελικού ακολούθησαν οι απονομές.

Την απονομή για την νικήτρια ομάδα στις βολές και τα τρίποντα που ήταν ο Τυφώνας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κύριος Δημήτρης Γαλούνης.

Αμέσως μετά τις απονομές για την νικήτρια ομάδα στην σκυταλοδρομία και τους αιφνιδιασμούς που ήταν η Ένωση Ιλίου πραγματοποίησε ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Αθανάσιος Τσακανίκας, ο οποίος ήταν και επί 20ετίας Γραμματέας του συλλόγου μας και ένας εκ των στυλοβατών και ιδρυτικών μελών της Ένωσης Ιλίου.

Την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου για την 4η και 3η θέση του Τουρνουά σε Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ιλίου κύριος Άρης Τσιμόγιαννης.

Την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου για την 2η και 1η θέση του Τουρνουά σε Ένωση Ιλίου και Τυφώνα αντίστοιχα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος της Πόλης μας κύριος Νίκος Ζενέτος.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους την ημέρα των τελικών ο Δήμαρχος της Πόλης μας κύριος Νίκος Ζενέτος, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου μας κύριος Άρης Τσιμόγιαννης, ο Πρόεδρος της Α΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κύριος Δημήτρης Γαλούνης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Αθανάσιος Τσακανίκας, ο Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας κύριος Χαράλαμπος Καραθάνος, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Γιάννης Λοβέρδος, ο πρώην Υπουργός με το ΠΑΣΟΚ κύριος Μιχάλης Καρχιμάκης.

Πρόεδρε θα είσαι για πάντοτε δίπλα μας, θα σε τιμούμε 365 ημέρες τον χρόνο, κάθε χρόνο, η οικογένειά σου, οι φίλοι σου, οι συνεργάτες σου.

Περισσότερες φωτό στο link

Keywords
Τυχαία Θέματα