Εξωπραγματικό συμβόλαιο για Κανέλο Άλβαρες

Ο Σαούλ Κανέλο Άλβαρες υπέγραψε συμβόλαιο που τον... λούζει στα εκατομμύρια δολλάρια μετατρέποντάς τον στον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στον κόσμο.
Ο Μεξικανός πρωταθλητής πυγμαχίας έκανε δεκτή την πρόταση της διαδικτυακής πλατφόρμας streaming DAZN, το συμβόλαιο έχει χρονική διάρκεια πέντε ετών με υποχρέωση του Κανέλο να παίξει σε 11 αγώνες. που αφορά 11 αγώνες.
Ο 28χρονος κάτοχος της ζώνης του πρωταθλητή μεσαίων βαρών σε WBA και WBC θα εισπράξει καθαρά από αυτήν τη συμφωνία το ποσό των 317.000.000 ευρώ, συντρίβοντας του προηγούμενο ρεκόρ το οποίο κατείχε παίκτης του
μπέιζμπολ και πιο συγκεκριμένα ο Τζιανκάρλο Στάντον, ο οποίος το 2014 υπέγραψε συμβόλαιο με τους Μαϊάμι Μάρλινς του MLB για 282.000.000 ευρώ (για 13 χρόνια).
Το DAZN, που άρχισε τη λειτουργία του τον Αύγουστο του 2016 σε Αυστρία, Γερμανία, Ιαπωνία και Ελβετία και έκτοτε επεκτάθηκε σε Καναδά, Ιταλία, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέρει στους συνδρομητές του πάνω από 8.000 μεγάλα αθλητικά γεγονότα τον χρόνο.

Για να καταλάβει κανείς το κατά πόσο ο ΆΛβαρες "τίναξε" την μπάνκα στον αέρα, αρκεί να σκεφτεί πως ο κορυφαίο ποδοσφαιριστής (Λίο Μέσι) υπέγραψε συμβόλαιο 40εκ. δολαρίων που με τα μπόνους κτλ φτάνει τα 100εκ δολάρια. Ενώ ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας (Λεμπρόν) υπέγραψε με τους Λέικερς συμβόλαιο για 133.000.000 ευρώ για τέσσερα χρόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα