Όλο και πιο κοντά στον Γκιγιέρμε

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γκιγιέρμε από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, καθώς η διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες έχει μικρύνει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ρυθμιστεί και το θέμα του ποσοστού μεταπώλησης, που θέλει να κρατήσει η ισπανική ομάδα, προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή της, για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον 27χρονο παίκτη, αναμένεται τελικά να προχωρήσουν στην αγορά
του και όχι στον δανεισμό του, όπως αρχικά είχε γραφτεί από μερίδα του Τύπου.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπάρχει πάντα το όνομα του Μανώλη Σιώπη, τον οποίο θέλει η «Ντέπορ», ως έμψυχο αντάλλαγμα για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τελειώσει άμεσα η συγκεκριμένη μετεγγραφή, προκειμένου να έχει στη διάθεσή του τον παίκτη, για τα play off του Europa League και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις προσπάθειες για την απόκτηση επιθετικού, με τον Φράνκο Σολδάνο να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας και τους Ρουί Φόντε και Αχμέντ Χασάν να αποτελούν εναλλακτικές επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση.
Keywords
Τυχαία Θέματα