Ολλανδία: Μια ανάσα από Φαν Χάαλ

Εκπρόσωποι της Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία τις επόμενες ημέρες για να συζητήσουν με τον Λουίς Φαν Χάαλ για την επιστροφή του στον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας.

Ο 69χρονος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης των Οράνιε και η συμφωνία στα Ολλανδικά μέσα θεωρείται δεδομένη. Στην Πορτογαλία σύμφωνα με τους Ολλανδούς θα συζητηθούν λεπτομέρειες και τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το υπόλοιπο προπονητικό τιμ.

Ο Φαν Χάαλ είναι χωρίς δουλειά από το 2016 όταν και αποχώρησε

από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πριν από μερικές ημέρες, σε παρουσία του στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας γυναικών η οποία αποχωρεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, επιτέθηκε στους παίκτες της Ολλανδίας που απέτυχαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

“Δείτε τι συνέβη στο Euro 2020 και θα καταλάβετε ότι μια ομάδα με πολλά αστέρια δεν μπορεί να τα καταφέρει. Η δική σας ομάδα με την προπονήτρια σας την Σαρίνα είναι ομάδα. Η μια θα περάσει από την φωτιά για να βοηθήσει την άλλη. Να πάτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να φέρετε πίσω το Χρυσό μετάλλιο. Καλή τύχη”.

Θα είναι η τρίτη θητεία του Φαν Χάαλ στους Οράνιε. Το 2002 απέτυχε να προκριθεί στο Παγκόσμιο κύπελλο ενώ το 2014 οι Ολλανδοί τερμάτισαν στην τρίτη θέση του Παγκοσμίου κυπέλλου χάνοντας στον ημιτελικό από την Αργεντινή ενώ κέρδισαν στον μικρό τελικό την Βραζιλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα