Όλα είναι ενέργεια!

Την ίδια στιγμή η ΑΕΛ με σήμα το πανίσχυρο αλογάκι του Θεσσαλικού κάμπου δείχνει ότι είναι σε πορεία να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία και να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά.

Όλοι οι συμμετέχοντες στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος αντλούν την ενέργειά τους από τις νίκες που ανεβάζουν την ψυχολογία των διαγωνιζομένων και τους δίνουν τη δυνατότητα να παίρνουν δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.

Τα πάντα είναι ενέργεια. Χωρίς αυτήν δε μπορούμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που θέτει ο καθένας.

Πέρα όμως, από την ατομική ενέργεια του καθενός, υπάρχει και η ομαδική προσπάθεια. Χάρη στην ενέργεια της οποίας ΠΑΟΚ και ΑΕΛ πορεύονται στον μαραθώνιο των 30 αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Τέτοια ενέργεια κι ακόμα μεγαλύτερη προσφέρει στις δύο ομάδες και φυσικά σε όλους όσοι θέλουν να τις ακολουθήσουν η εταιρεια Φυσικό Αέριο.

Κι επειδή η ενέργεια κοστίζει η εταιρεια Φυσικό Αέριο την προσφέρει στην πιο οικονομική της μορφή.

Όσοι έχουν ήδη βάλει στο σπίτι τους την εταιρεια Φυσικό Αέριο το ξέρουν καλά. Όσοι έχουν ακούσει γι΄ αυτό και σκέφτονται να το χρησιμοποιήσουν αρκεί να τους ρωτήσουν και θα πάρουν τις σωστές απαντήσεις.

Ειδικά αν προτιμήσουν το ολοκληρωμένο πακέτο Energy Double Play που συνδυάζει το ηλεκτρικό ρεύμα με το φυσικό αέριο.


Η πρωτοποριακή αυτή η υπηρεσία, που προσφέρει η εταιρεια Φυσικό Αέριο, έρχεται για να μας λύσει τα χέρια και να μας δώσει την απαραίτητη ενέργεια χωρίς να σπαταλάμε τη δική μας, που θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να μας οδηγήσει στους στόχους που έχουμε θέσει στη δουλειά, στο σπίτι, στην καθημερινότητά μας.

Ο «κλειδαράς» του ΠΑΟΚ είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που ανοίγει με ευκολία τις αντίπαλες άμυνες και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο «υδραυλικός» της ΑΕΛ είναι ο Μίλος Ντέλετιτς, που με τις ντρίμπλες του «σπάει τα άλατα» των αντιπάλων του.

Τον κλειδαρά και τον υδραυλικό που εμείς θα χρειαστούμε για το σπίτι μας, τον προσφέρει σε μας η Φυσικό Αέριο, που με μια σειρά ποικίλων υπηρεσιών μας λύνει τα χέρια για κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της εταιρείας Φυσικό Αέριο είτε εδώ, είτε καλώντας στο 1133 ή επισκεπτόμενοι ένα κατάστημα Vodafone.


Keywords
Τυχαία Θέματα