Β-έργο πρωτιάς στα Χανιά!

Νίκη και πρώτη θέση για τον Παναθηναϊκό στα Χανιά. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, αγωνιζόμενη με αλλαγές στη σύνθεσή της, νίκησε στο Μάλεμε με 2-1 τον Κισσαμικό στο ντεμπούτο στον πάγκο της γηπεδούχου του Αλέκου Βοσνιάδη και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο. Πρόκριση και για τους Χανιώτες από την Τρίτη, μετά την ισοπαλία του ΟΦΙ με τον Παναιτωλικό, για την 3η αγωνιστική της φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Α’ Ημίχρονο
Δυνατό μπάσιμο για τους «πράσινους» στο ματς, με δοκάρι και γκολ.
Σέντρα του Αποστολάκη, ωραία προσπάθεια από τον Εμμανουηλίδη, η μπάλα στο δοκάρι στο 4’, 0-1 ο Εμμανουηλίδης από το λάθος του τερματοφύλακα Δασκαλάκη στο 7’, η ιδανική εκκίνηση για τους παίκτες του Γιώργου Δώνη. Με Αποστολόπουλο, Ρίσκι και Βρεττό οι ευκαιρίες για τον Κισσαμικό, ο οποίος ισορρόπησε, κράτησε μπάλα και βρήκε τελικές μετά το 25’. Εξαιρετικό πρώτο μέρος για τον Εμμανουηλίδη, πολύ καλός ο Ρίσκι για τη γηπεδούχο, σε ματς με καλό ρυθμό. 5-9 τελικές, 2-3 στην εστία, 40-60% κατοχή, 2-4 κόρνερ.

Β’ Ημίχρονο
Ακύρωση γκολ του Κισσαμικού για χέρι του Αποστολόπουλου, στο ριπλέι φαίνεται ότι η μπάλα πάει στον μηρό του παίκτη πριν τροφοδοτηθεί και σκοράρει ο Ρίσκι, το δεύτερο μέρος αρχίζει με τον Κισσαμικό να διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για αυτή τη φάση στον ρέφερι Διαμαντόπουλο, πάντως με τον Ρίσκι στο 55’ η ομάδα των Χανίων ισοφάρισε το γκολ του Εμμανουηλίδη. Στο 58’ ο Βέργος εκτελεί πέναλτι, ο Δασκαλάκης αποκρούει και ο Παναθηναϊκός χάνει μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί για δεύτερη φορά. Σουτ ο Τζανδάρης, εντυπωσιακό στοπ του Δασκαλάκη, γκολ ο Βέργος για το 1-2. Σπουδαία ευκαιρία με Αρναρέλη για το 2-2 ο Κισσαμικός, σταμάτησε στον Διούδη, από τους κορυφαίους στο παιχνίδι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Και στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας είχε καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, με τον Κισσαμικό να δείχνει θετικό δείγμα γραφής ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Football League.

Βαθμολογία ομίλου:
ΠΑΟ 7
Κισσαμικός 4
Παναιτωλικός 2
ΟΦΙ 2

Κισσαμικός: Δασκαλάκης, Σάλιακας (78’ Τόλι), Τεγούσης (55’ Σεληνιωτάκης), Σισέ, Φαζός, Καραγιάννης (69’ Αρναρέλης), Βρεττός, Αποστολόπουλος, Ρίσκι, Γκίνι, Καραγεώργης

Παναθηναϊκός: Διούδης, Πούγγουρας, Παντελάκης, Οικονόμου, Αποστολάκης (Μπουζούκης 58’), Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε (Καμπετσής 58’), Τζανδάρης, Στάικος, Εμμανουηλίδης (74’ Χατζηγιοβάνης), Βέργος

Live Blog Κισσαμικός-Παναθηναϊκός
Keywords
Τυχαία Θέματα