Οκτωμβριανή πρωτιά προβλέπεται για το "Venom"

Στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου.

Το "Venom" λέγεται ότι θα κάνει το μεγαλύτερο άνοιγμα για τον μήνα Οκτώβριο.

Σύμφωνα με το BoxOffice Pro, η ταινία της Sony θα εισπράξει $55-$85 εκατομμύρια, έναντι των προηγούμενων προβλέψεων της εταιρείας που την ήθελαν να κάνει άνοιγμα με $30–50 εκ.

Αν οι προβλέψεις δεν αλλάξουν ξανά, το "Venom" θα ξεπεράσει το "Gravity" (2013), η οποία κατέχει την πρωτιά για τον μήνα Οκτώβριο με $55,8 εκ.

Για περισσότερα, διαβάστε γιατί ο χαρακτήρας

δεν έχει το λευκό έμβλημα στο στήθος του, τι λέει ο πρώην host του symbiote για τον Tom Hardy και ποιοι θα μπορέσουν τελικά να δουν αυτήν την ταινία τρόμου.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ruben Fleischer. Πρωταγωνιστούν οι: Tom Hardy (Eddie Brock) - ο οποίος θα δανείσει τη φωνή του και στον Vemon - Michelle Williams (ως η γυναίκα του Eddie Brock, Anne Weying, Riz Ahmed ως Dr. Carlton Drake και Jenny Slate. Παραγωγοί της είναι οι Avi Arad, Matt Tolmach και Amy Pascal. H ταινία χαρακτηρίζεται ως "Δράσης /Τρόμου / Sci-Fi", και θα είναι γυρισμένη με motion capture.

Το "Venom" θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου.

IGN GreeceΦιλικό προς του έφηβους θα είναι το "Venom"Ο πρώην κινηματογραφικός Venom επαινεί τον νυνΤο symbiote εν δράσει στο νέο trailer του "Venom"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα