Ίσως να δούμε νέο Super Mario Bros. U στο Switch

Και μάλλον με νέο περιεχόμενο.

Tα Captain Toad: Treasure Tracker, Mario Kart 8 Deluxe και Donkey Kong Country: Tropical Freeze έχουν δείξει ότι η Nintendo είναι πρόθυμη να φέρει Wii U ports στο Switch

και οι πρόσφατες φήμες φαίνεται να επιβεβαιώνουν ακόμα περισσότερο αυτή τη θεωρία.

Το Comic Book αναφέρει ότι διάφορες πηγές "κοντά στη Nintendo" θέλουν να φέρουν ένα νέο Super Mario Bros. U, που θα είναι updated και θα επανακυκλοφορήσει στο Switch "φέτος."

Σύμφωνα με τις πηγές του site, η Nintendo σχεδιάζει να φέρει το νέο Super Luigi U DLC με το port του Switch. Ενώ το DLC και το βασικό παιχνίδι κυκλοφόρησαν αρχικά ξεχωριστά - το 2013 και το 2012, αντίστοιχα - αργότερα πωλήθηκαν μαζί ως μέρος της σειράς παιχνιδιών Nintendo Selects.

Οι πηγές του Comic Book φαίνεται να αναφέρουν και για πρόσθετο περιεχόμενο που θα έρθει με το παιχνίδι. Αν ισχύει βέβαια, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς θα είναι αυτό το πρόσθετο content.

To site αναφέρει επίσης ότι το φημισμένο port θα μπορούσε να ονομαστεί New Super Mario Bros. U Deluxe. Όταν η Nintendo εφάρμοσε τον ίδιο χαρακτηρισμό, "Deluxe", στο port του Mario Kart 8 στο Switch, πρόσθεσε νέους χαρακτήρες, αντικείμενα, οχήματα και ένα εντελώς νέο mode.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΗ Nintendo σταματά το Giant Robot ProjectH Nintendo φημολογείται ότι θα σταματήσει την παραγωγή του Wii U αυτήν την εβδομάδαΟι πωλήσεις του Super Mario Maker ξεπέρασαν τα 3,5 εκατομμύρια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα