Οκτώ αστέρια…που έσβησαν

Έχετε αναρωτηθεί τι απέγιναν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που φάνηκε σα να…εξαφανίστηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας;

Ας δούμε οκτώ περιπτώσεις παικτών που από τα “σαλόνια” βρέθηκαν στα “αλώνια”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΜΑΡΙΟ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ

Όταν ο Μάριο Μπαλοτέλι εμφανίστηκε στην Ίντερ σαν 17χρονο παιδί θαύμα, άπαντες πίστεψαν πως ήταν έτοιμος να γράψει ιστορία. Το γνωστό ωστόσο πρόβλημα του Μπαλοτέλι με την πειθαρχία δεν τον άφησε να κάνει όλα όσα πιθανότατα θα ήθελε. Κέρδισε τίτλο με την Μάντσεστερ Σίτι καθώς και τον τίτλο του Golden

Boy το 2010 λέγοντας μάλιστα πως μόλις ένας που το κατέκτησε στο παρελθόν ήταν λίγο καλύτερος από αυτόν. Ο Λίο Μέσι.

Πλέον βρίσκεται, αφού πέρασε από τη Μόντσα στην SerieB, στην Αντάνα Ντεμιρσπόρ.

ΝΤΡΕΝΤΕ

Ένας ακόμη παίκτης που έδειχνε πως μπορεί να φτάσει στην κορυφή! Υπήρξε μέλος των “γκαλάκτικος” της Ρεάλ όταν αποκτήθηκε από την Φέγενορτ το 2007. Πολλοί τον χαρακτήριζαν ως το επόμενο αστέρι του Ολλανδικού ποδοσφαίρου. Παρόλ΄αυτά η καριέρα του δεν πήγε όπως ακριβώς επιθυμούσε. Φήμες λένε πως έκανε περισσότερα πάρτυ παρά προπονήσεις. Παραχωρήηκε με την μορφή δανεισμού στην Χέρκουλες και Έβερτον. Βρέθηκε στην Αλάνια Βλαντικαφκάζ με ελεύθερη μεταγραφή. Δεν έμεινε πολύ και μετακόμισε στην Ρέντινγκ το 2013. Ούτε και εκεί έμεινε πολύ για να βρεθεί στην Τουρκία και την Καϊσέριπορ. Ακολούθησαν ακόμη αρκετές ομάδες για να βρεθεί στην Μούρθια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΑΛΕΞ ΣΟΝΓΚ

Από την Άρσεναλ και την Μπαρτσελόνα, παίζοντας μάλιστα με τον Λίο Μέσι, παραχωρήθηκε δανεικός στην Γουέστ Χαμ. Όμως ούτε εκεί κατάφερε να βρει τα πατήματά του. Η Γουέστ Χαμ δεν θέλησε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, η Μπαρτσελόνα δεν τον ήθελε επίσης και έτσι βρέθηκε στην Ρούμπιν Καζάν. Έμεινε δύο χρόνια πριν δοκιμάσει και στο πρωτάθλημα Ελβετίας με τη Σιόν. Από το 2020, βρίσκεται στην Άρτα/Σολάρ7, ομάδα του Τσιμπουντί…

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

MΑΪΚΟΝ

Ίσως από τους καλύτερους δεξιούς οπιστθοφύλακες της γενιάς του. Ο 40χρονος πλέον Μαικόν, μετά την Ίντερ μετακόμισε στην Σίτι όμως αντιμετώπισε τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να δείξει αυτό που θα ήθελε. Ακολούθησε η Ρόμα με την οποία είχε μια καλή παρουσία. Έμεινε ελεύθερος και λόγω ηλικίας καμία από τις μεγάλες ομάδες δεν θέλησε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Πήγε στη Βραζιλία, στην Αβάι και μετά ανακοίνωσε σε ηλικία 37 ετών πως σταμτάει το ποδόσφαιρο. Όμως λίγο αργότερα ανακοίνωσε πως επιστρέφει! Πήγε στην στην Κρισιούμα, τη Βίλα Νόβα, επέστρεψε στην Ιταλία και την τέταρτη κατηγορία με την Σόνα Κάλσιο. Τελευταίος του σταθμός η Τρε Πένε του Σαν Μαρίνο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΓΚΡΑΝΕΡΟ

Ο Γκρανέρο βρέθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης σε μικρή ηλικία, έκανε το πέρασμά του απ΄όλες τις ηλικίακές ομάδες της Ρεάλ, όμως δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη ομάδα γρήγορα. Έτσι δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Χετάφε, η οποία έπειτα τον απέκτησε με την οποία τα πήγε πολύ καλά. Έτσι ανάγκασε την Ρεάλ να τον φέρει πίσω στη Μαδρίτη. Η δεύτερη του θητεία στην Μαδρίτη δεν πήγε τόσο καλά όσο α επιθυμούσε έτσι μετά από τρία χρόνια παραχωρήθηκε στην Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς. Μετά από ένα καταστροφικό χρόνο καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε, επέστρεψε στην Ισπανία και την Σοσιεδάδ. Ένα τραυματισμός στο γόνατο τον άφησε εκτός δράσης για έξι μήνες και έπειτα βρέθηκε στην Εσπανιόλ. Έλυσε το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει για να μετακομίσει στην Μαρμπέγια, ομάδα πέμπτης κατηγορίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΦΕΡΜΑΕΛΕΝ

Ο Τόμας Φερμάελεν βρέθηκε από τον Άγιαξ στην Άρσεναλ και αποτέλεσε μέλος μιας καλής ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ. Μάλιστα υπήρξε και αρχηγός των κανονιέρηδων. Ωστόσο οι αρκετοί τραυματισμοί του στέρησαν την ευκαιρία να παίξει όσο θα ήθελε. Κατάφερε να βρεθεί στη Μπαρτσελόνα χωρίς όμως τα πράγματα να πάνε τόσο καλά όσο θα επιθυμούσε. Παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρόμα, επέστρεψε στην Μπάρτσα από την οποία έφυγε ως ελεύθερος για να πάει στην Ιαπωνία και την Βίσελ Κόμπε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Η Μπάγερν Μονάχου γρήγορα τον εντόπισε και τον ενέταξε στο δυναμικό της διακρίνοντας το ταλέντο του! Μετά από αρκετά επιτυχημένα χρόνια και αρκετούς τίτλους, δεν έπαιρνε το χρόνο συμμετοχής που ήθελε με αποτέλεσμα το 2007 να μετακομίσει στην Αγγλία και την Μπλάκμπερν. Το 2009 τον απέκτησε η Σίτι, αλλά ακολούθησαν δανεισμοί σε Μπλάκμπερν Μπέτις και Μάλαγα. Επέστρεψε στην Ολίμπια το 2016 εκεί που έκλεισε την καριέρα του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΝΑΪΤΖΕΛ ΝΤΕ ΓΙΟΝΓΚ

Ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ ξεκίνησε από τον Άγιαξ και βρέθηκε για αρκετά χρόνια στο Αμβούργο εκεί που “έχτισε” τ΄όνομά του. Μετακόμισε στην Αγγλία και την Σίτι με την οποία κατέκτησε τον τίτλο. Η Μίλαν τον έκανε δικό της το 2012 και τέσσερα χρόνια μετά αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του. Πήγε στις ΗΠΑ και στους Γκάλαξι, τη Γαλατάσαράι, τη Μάιντζ και ακολούθησε η Αλ Αχλί, η Αλ Σαχάνια ενώ αυτή τη στιγμή είναι χωρίς ομάδα με τη σκέψη να σταματήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα