Formula 1: Ο Βολφ συνεχάρη τον Φερστάπεν για τον τίτλο

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull θέλησε με αυτό τον τρόπο να ρίξει τους τόνους, μετά την κόντρα της ομάδας του με τη Mercedes. Η αυστριακή ομάδα κατηγόρησε τους Γερμανούς, πως δεν παραδέχτηκαν την ήττα τους, μετά τον τελευταίο αγώνα στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Φερστάπεν δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ο Τότο μου έστειλε ένα μήνυμα με συγχαρητήρια για τη σεζόν και ότι άξιζα να την κερδίσω, οπότε ήταν πολύ ωραίο από μέρους του φυσικά”.

Στη συνέχεια,

ο Ολλανδός πιλότος αναφέρθηκε στον Λιουίς Χάμιλτον: “Ο Λιούις είναι ένας μεγάλος αθλητής γενικά. Ήρθε κοντά μου και με συνεχάρη και φυσικά πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο γι αυτόν με αυτό που συνέβη στον τελευταίο γύρο. Αλλά δείχνει και τον σεβασμό που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον. Φυσικά, είχαμε δύσκολες στιγμές σε όλη τη σεζόν, αλλά στο τέλος σεβόμαστε αυτό που κάναμε και πιέζαμε ο ένας τον άλλον στα άκρα όλη τη σεζόν. Ήταν πραγματικά απολαυστικός ο αγώνας εναντίον του”.

Επίσης, μίλησε και για το πάρτι που ακολούθησε την κατάκτηση του τίτλου: “Φυσικά όταν ξύπνησα δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό. Μετάνιωσα ίσως για το τελευταίο ποτό. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πονοκέφαλο αυτή τη στιγμή”.

Τέλος, ο Φερστάπεν δήλωσε: “Νομίζω ότι ο τελευταίος αγώνας συνοψίζει γενικά ολόκληρη τη σεζόν. Ήταν αρκετά τρελός και έντονος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Formula 1, Βολφ, Φερστάπεν,Formula 1, volf, ferstapen