Οι συμβουλές του Δώνη και η γκολάρα του Πούγγουρα (photos)

* Πάντα απαιτητικός ο Γιώργος Δώνης προσπαθεί σε κάθε προπόνηση να βγάλει από τους παίκτες του το καλύτερο. Άλλοτε σε χαλαρό τόνο, άλλοτε σε πιο έντονο ύφος, παρατηρεί και συμβουλεύει τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

* “Καλό κοντρόλ και καλό τέμπο. Βάλτε γκολ σαν να έχετε αντίπαλο”, ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Δώνης
στα τελειώματα φάσεων

* Οι Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Σερπέζης και Βέργος αναγκάστηκαν να κάνουν κάμψεις στην απογευματινή προπόνηση, καθώς έχασαν τη μπάλα στο "κορόιδο", ενώ ο Αλεξανδρόπουλος έκανε και έξτρα τρέξιμο.

* Ένα απίθανο γκολ σκόραρε ο Αχιλλέας Πούγγουρας κατά τη διάρκεια της προπόνησης και ...αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του. "Είσαι σκύλος" του φώναξαν λίγο μετά το εντυπωσιακό του βολ πλανέ.

* Μια γλυκύτατη πιτσιρίκα έκλεψε την παράσταση στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Η νεαρή ομογενής φίλαθλος του Παναθηναϊκού είδε από κοντά τους Πράσινους, ενώ ανέλαβε για λίγο και το ρόλο της φωτογράφου, σκορπίζοντας χαμόγελα.

* Ο Νίκος Νταμπίζας παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός διευθυντής των Πράσινων συνομιλούσε την περισσότερη ώρα με τον Δημήτρη Σαραβάκο, ενώ στην παρέα τους προστέθηκε και ο Κώστας Κωνστάντος.
Keywords
Τυχαία Θέματα