Οι συμπαραγωγές της Nova «Πολυξένη» και «Do It Yourself» διεκδικούν δυναμικά τα Βραβεία Ίρις 2018!

Με συνολικά 15 υποψηφιότητες, οι συμπαραγωγές της Nova «Πολυξένη» της Δώρας Μασκλαβάνου και «Do It Yourself» του Δημήτρη Τσιλιφώνη,διεκδικούν τα φετινά Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου!

Ιδιαίτερα,η ταινία «Πολυξένη» της Δώρας Μασκλαβάνου, έχει ξεχωρίσειαποσπώντας συνολικά 11 υποψηφιότητες:Μεγάλου Μήκους Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Σεναρίου για τη Δώρα Μασκλαβάνου, Ά Γυναικείου Ρόλου για την Κάτια Γκουλιώνη και Β’Γυναικείου Ρόλου για την ΛυδίαΦωτοπούλου, Φωτογραφίας, Μοντάζ, Πρωτότυπης Μουσικής, Σκηνογραφίας,Ενδυματολογίας

και Μακιγιάζ.

Η ταινία«Do It Yourself» του Δημήτρη Τσιλιφώνηαπέσπασε συνολικά 4 υποψηφιότητες στιςκατηγορίες Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη,Μοντάζ, Ήχου και Ειδικών Εφέ &Κινηματογραφικής Καινοτομίας.

Μετις ταινίες «Πολυξένη» και «Do It Yourself», η Nova, μετράει 140 συμπαραγωγές κινηματογραφικώνταινιών, ενώ συνεχίζει να στηρίζει τον ελληνικό κινηματογράφο έχοντας επενδύσειδεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε εγχώριες παραγωγές!

Καιοι δύο ταινίες πρόκειται να μεταδοθούν αποκλειστικάκαι σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τα κινηματογραφικάκανάλια της Nova.

Περισσότερα για το τηλεοπτικόπεριεχόμενο των Novacinema

· Ενημερωθείτεγια το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide

· Τιδεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata

· Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis

· Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για
να βλέπετε trailers και αποκλειστικόπεριεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.


Keywords
Τυχαία Θέματα