Οι σκέψεις του Κωστένογλου (video)

Με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη ρεβάνς του 1-3 με την Τραμπζονσπόρ.

Ο Νίκος Κωστένογλου μαζί με τον Νίκο Παναγιωτάρα και το υπόλοιπο τιμ θα προπονήσουν τους παίκτες τους και θα προσπαθήσουν να δουλέψουν στις τελευταίες λεπτομέρειες που μπορούν έτσι ώστε η ομάδα να αλλάξει πρόσωπο.

Στις προηγούμενες
δύο προπονήσεις ο Έλληνας τεχνικός έδειξε πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά σε φετινό αγώνα της ΑΕΚ τριάδα στο κέντρο της άμυνας.

Μια πρώτη εκτίμηση για την πιθανή ενδεκάδα της Ένωσης στον αγώνα με τους Τούρκους είναι η εξής: Μπάρκας – Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου – Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος, Χούλτ – Λιβάια, Ολιβέιρα.

Υπάρχουν βέβαια στο μυαλό του Κωστένογλου και κάποια διλλήματα. Ο Λόπες θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Χουλτ, αν και ο Σουηδός δείχνει φαβορί και ο Κλωναρίδης τη θέση του Ολιβέιρα, απλά εξαρτάται σε τι βαθμό είναι αυτή τη στιγμή η ετοιμότητά του.

Ένα ακόμα διαφορετικό στοιχείο που αναμένεται να δούμε στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ είναι η συμπεριφορά που θα έχει η ΑΕΚ στις στατικές φάσεις. Η περιβόητη ζώνη μπαίνει στο περιθώριο και τα «man to man» επιστρέφουν. Ίσως να υπάρχει και μια μείξη.

Τα πάντα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν μετά την προπόνηση της Τετάρτης όταν και ο Κωστένογλου με τους συνεργάτες του θα έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση των παικτών τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα