Οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Bethesda στο Quakecon 2018

Doom Eternal και Rage 2 κλέβουν την παράσταση.

H Bethesda πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τους fans στο QuakeCon ήταν για άλλη μια φορά αποκαλυπτική για τους τίτλους με τους οποίους ασχολείται.

Rage 2, Doom Eternal και νέα expansion ήταν μόλις μερικές ανακοινώσεις που έγιναν στο Quakecon 2018 και έτσι εμείς σας έχουμε παρακάτω τις σημαντικότερες αποκαλύψεις της φετινής διοργάνωσης.

The Elder Scrolls:
Legends

Ξεκινάμε με τα σχετικά πιο "ήσυχα" νέα. Το "The Elder Scrolls: Legends" θα λάβει ένα νέο expansion, με όνομα "Isle of Madness", το οποίο πιθανότατα θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες φέτος.Νέο Studio για την Bethesda

H πρώην Escalation Studios, νυν Bethesda Dallas, είναι το νέο απόκτημα της Bethesda και ασχολείται με το νέο IP της εταιρείας, Starfield, ενώ λόγω της ιστορίας της και των γνώσεών της, είναι πολύ πιθανό να την δούμε να καταπιάνεται με VR τίτλους στο μέλλον.

Quake Champions, για πάντα free-to-play και με crossover

id Software και Bethesda ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια του Quakecon 2018 ότι το Quake Champions θα είναι για πάντα free-to-play, οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε όποτε και όπως θέλετε, χωρίς καμία χρέωση.

Τα crossovers βέβαια ίσως να σας δώσουν ένα παραπάνω κίνητρο για να παίξετε, καθώς η εταιρεία φαίνεται ότι σκέφτεται να κάνει περισσότερα στο μέλλον και ίσως να μην περιοριστεί μόνο στα franchises της εταιρείας.

Χορεύοντας με το Elder Scrolls Online

To The Elder Scrolls Online" μας επιφυλάσσει ένα expansion, λίγο μικρότερο και με το όνομα "Wolfhunter". Σε αυτό λοιπόν, θα αντιμετωπίσετε το "Beasts of Hircine" σε ένα νέο dungeon 4 παικτών. Στόχος σας να ελευθερώσετε το οχυρό του "Moon Hunter Keep" ή να το ρίξετε στο κυνήγι και να τους σφάξετε όλους. Το expansion για PC διαθέσιμο στις 13 Αυγούστου, ενώ για το Xbox One στις 28 Αυγούστου.

Παλιό καλό Rage

Μαζί με νέο gameplay του παιχνιδιού, το Rage 2 φέρνει μαζί του οχήματα! Διαφορετικά για κάθε function και έτοιμα για όλα.

Παράλληλα, είδαμε και το οικοσύστημα forest biome που χαρακτήριζει το περιβάλλον του παιχνιδιού. Η Γη στο παιχνίδι προσπαθεί να επανέλθει από την πτώση του αστεροειδή και νέα είδη κάνουν την εμφάνισή τους.

Μέχρι την Άνοιξη του 2019, έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε.

Doom Eternal

Νέο gameplay και λεπτομέρειες για την ιστορία του Doom Eternal εμφανίστηκαν στο Quakecon 2018.

Εκτός από το 7λεπτο βίντεο που θα δείτε παραπάνω, το στούντιο αποκάλυψε ότι ένα ολοκαίνουργιο invasion mode έρχεται στο Doom Eternal, που επιτρέπει στους παίκτες να εισβάλλουν σε άλλες εκστρατείες ως δαίμονες, με έναν παρόμοιο τρόπο με το Dark Souls.

Θέλοντας να χτίσει περισσότερη ιστορία και μυθολογία για το Doom, η id είπε: "Δεν κάνουμε απλά ένα παιχνίδι Doom, χτίζουμε ένα σύμπαν για το Doom". Μετά το Doom (2016), ο Doom Slayer παλεύει με δαίμονες σε μια κυριολεκτική κόλαση στη Γη, αν και αυτή δεν θα είναι η μόνη τοποθεσία που θα μπορούν να δουν οι παίκτες.

Fallout 76 και τα μυαλά στα κάγκελα

H επόμενη προσθήκη στη σειρά του Fallout είχε επίσης την τιμητική του στο QuakeCon 2018, καθώς μάθαμε πολλές νέες πληροφορίες για τον τίτλο. Για αρχή, το PvP θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, που θα τιμωρεί εκείνους που θέλουν να μας χαλάσουν τη διάθεση σκοτώνοντας χωρίς λόγο, ενώ δόθηκαν και περισσότερες λεπτομέρειες για τις αλλαγές που έγιναν στο perk system του.

Και αν ακόμα σας βασανίζει το ερώτημα του πώς θα παίρνετε τα quests χωρίς NPC, η Bethesda έδωσε απάντηση και γι'αυτό, οπότε θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας πάντα ανοιχτά.

Εσάς ποια ιστορία σας προκάλεσε το περισσότερο ενδιαφέρον; Πείτε μας στα σχόλια!

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN Greece10 δωρεάν παιχνίδια για φορητές συσκευέςΤι περιμένουμε από το Super Smash Bros Ultimate Direct της NintendoIGN Greece: Reviews Ιουλίου 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα