Το "Prodigy" είναι το νέο κόμικ των Netflix και Mark Millar

Η ιστορία ενός ανθρώπου-θαύμα.

Ο Mark Millar ανακοίνωσε το "Prodigy", το δεύτερο κόμικ που θα βγάλει σε συνεργασία με το Netflix.

Η περιγραφή έρχεται από το Netflix: Το "Prodigy" ακολουθεί τον Edison Crane, τον πιο έξυπνο άνθρωπο του κόσμου, ο οποίος βαριέται να διοικεί τη μεγαλύτερη επιχείρηση του κόσμου. Επιστήμονας, εφευρέτης, αθλητής και "ειδικός στο υπερφυσικό", ο Crane ένας άνθρωπος θαύμα με κάθε έννοια της λέξης.

Ο Mark Millar θα ξανασυνεργαστεί με

τον Rafael Albuquerque. Η πρώτη τους δουλειά ήταν η σειρά κόμικς "Huck". Δείτε την πρώτη εικόνα του "Prodigy" παρακάτω:

Πιθανό εξώφυλλο του "Prodigy" από τον Özgür Yildirim. Εικόνα μέσω: Netflix/Millarworld

“Προκάλεσα τον εαυτό μου όταν δημιούργησα το 'Prodigy'" είπε ο Millar. "Ήθελα να γράψω το πιο έξυπνο πράγμα που έγραψα ποτέ και την ίδια στιγμή να ξεπεράσω κάθε δουλειά που χειρίστηκα στο παρελθόν κι ειλικρινά δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Ο Edison Crane είναι ο καλύτερος χαρακτήρας της καριέρας μου και χαίρομαι που ο φίλος μου, Rafa Albuquerque, σχεδιάζει το βιβλίο. Είναι ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου. Ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας. Είναι απίστευτα όμορφο κι είμαι απόλυτα υπερήφανος γι'αυτό”.

Ο Millar είναι επίσης γνωστός -μεταξύ άλλων- για τα "Kick-Ass", "Kingsman" και "Old Man Logan". Η εταιρεία του, Millarworld, αγοράστηκε από το Netflix πέρυσι. Μέσα σε αυτό το διάστημα, δεν έχουν εκδώσει μόνο κόμικ, αλλά έχουν προσπαθήσει να φέρουν ιστορίες του Millar στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Tα πρώτα project των Netflix-Millarworld ανακοινώθηκαν τον περασμένο μήνα και περιλαμβάνουν τα "Empress", "Huck", "Sharkey The Bounty Hunter", "Jupiter's Legacy" και "American Jesus".

Το "Prodigy" θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου.

IGN GreeceΤο νέο εξώφυλλο του Firefly μας δείχνει τις γυναίκες του SerenityΠαρουσίαση: Transylvania του Διονύση ΦάκουH DC μας προετοιμάζει για τον θάνατο ενός γνωστού χαρακτήρα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα