Οι Σέρβοι προβλέπουν για το μέλλον του Πρίγιοβιτς κι επιχειρηματολογούν (pic)


Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα έχει «αναγκάσει» τους πάντες ν’ ασχολούνται μαζί του. Τα δημοσιεύματα που αφορούν τον ίδιο και το μέλλον του αναδεικνύονται με μεγάλη συχνότητα, όντας στους πέντε πλέον παραγωγικούς επιθετικούς της ηπείρου για το έτος που φτάνει στο τέλος του σε λίγες ημέρες. Είναι ένα από τα θέματα που ... «πουλάνε» στον κόσμο κι οι συμπατριώτες του δεν αφήνουν την παραμικρή ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ανήμερα των Χριστουγένων, ένα νέο δημοσίευμα από τη γείτονα χώρα έρχεται σε μια προσπάθεια να προβλέψει το άμεσο μέλλον του διεθνή
επιθετικού του ΠΑΟΚ. Λαμβάνοντας υπ’ όψη όλα τα υπάρχοντα δεδομένα οι συμπατριώτες του εκτιμούν πια πως πολύ δύσκολα θα πει «αντίο» στον «Δικέφαλο» και τη Θεσσαλονίκη κι εξηγούν το «γιατί»:«Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλον παίκτη με τόσο μεγάλη επιρροή όσο ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Τα γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα, όντα πίσω μόνον από τον Ευθύμιο Κουλούρη του Ατρόμητου που έχει έντεκα. Ωστόσο ο Ατρόμητος, ουσιαστικά ‘ζει’ από τα γκολ του Κουλούρη ενώ στον ΠΑΟΚ, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλύτερος.Επίσης, ένας πολύ σημαντικός λόγος είναι οι φιλοξοξίες του Πρίγιοβιτς. Οι ‘ασπρόμαυροι’ του Βορρά της Ελλάδας δεν ήταν η ίδια ομάδα πριν από αυτόν.

Η άφιξη του στα μέσα εκείνης της σεζόν, δυνάμωσε ακόμα περισσότερο την ιδέα του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να είναι ο πιο σοβαρός διεκδικητής του τίτλου και γι’ αυτό θέλει να κρατήσει την απόσταση από τον Ολυμπιακό, που έχει μια διαφορά οκτώ βαθμών τούτη την ώρα.Στο οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης, θεωρητικά μιλώντας πάντα δέκα εκατομμύρια ευρώ είναι αρκετά για την παραχώρηση του καλύτερου σκόρερ; Ο Ιβάν Σαββίδης έχει επενδύσει περισσότερα από εκατό εκατομμύρια ευρώ καθώς ο στόχος του πρωταθλήματος είναι η απόλυτη προτεραιότητα σε μια εποχή που τα οικονομικά του συλλόγου είναι σε καλό επίπεδο.

Κι όλα αυτά έχοντας σα σκέψη το ενδεχόμενο να χάσει ο ΠΑΟΚ την αιχμή του επιθετικού του δόρατος σε μια χρονική στιγμή που μοιάζει απίθανο να μπορέσει να την αντικαταστήσει εξίσου εύκολα κι αποτελεσματικά. Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Λέγκια πήγε φανταστικά, καθώς με λιγότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ, έχουν έρθει πενήντα πέντε γκολ! Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να βρεθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Για το λόγο αυτό, η παρουσία του Πρίγιοβιτς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μια πολυτέλεια.Τέλος, η νοοτροπία του Πρίγιοβιτς είναι κάτι σπάνιο. Ειδικά για τα χρήματα που έδωσε ο ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια.

Ο Πρίγιοβιτς ειναι ένας σκόρερ με μεγάλη ενέργεια, με νοοτροπία νικητή που δε χαρίζει τίποτα στον αντίπαλο. Για αυτόν το λόγο βρίσκεται εκεί που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή.Αν ρωτήσει καποιος τον Γιώργο Σαββίδη, ο Πρίγιοβιτς δεν πωλείται. Και ούτε θα πουληθεί στο κοντινό μέλλον. Ναι, ο Πρίγιοβιτς είναι 29 χρονών, αλλά τώρα βρίσκεται στα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια, έχει ένα ενεργό συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και όπως έχει αναγνωρίσει και ο ίδιος, θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει και ένα σενάριο στο οποίο ο Πρίγιοβιτς θα μπορούσε να έχει μια νέα επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο από το ισχύον συμβόλαιο.Στη Θεσσαλονίκη δεν ανησυχούν πολύ. Σε κάθε περίπτωση, ο Πρίγιοβιτς θα «τρομοκρατεί» τα αντίπαλα δίχτυα για πολύ καιρό. Εκτός, βέβαια, αν συμβεί κάτι εξωπραγματικό...».
Keywords
Τυχαία Θέματα