Οι προσθαφαιρέσεις της Ξάνθης τον Ιανουάριο

Ο μήνας των χειμερινών μεταγραφών, ο Ιανουάριος, έκλεισε για την Ξάνθη με περισσότερους παίκτες να έχουν αφαιρεθεί από το ρόστερ και μόνο έναν να έχει προστεθεί. Γεγονός, που παραπέμπει σε εκκαθάριση, παρά σε ενίσχυση του ρόστερ.

Όπως και να έχει, ο μοναδικός παίκτης που αποκτήθηκε ήταν ο Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Δεκέμβριο από την Παρτιζάν. Ήδη έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια με τη θρακιώτικη ομάδα
και έχει δείξει ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή.

Από ‘κει κι έπειτα, παρελθόν αποτέλεσαν οι Κωνσταντίνος Κώστας και Λάζαρος Ορφανίδης, των οποίων τα συμβόλαια λύθηκαν, ενώ δανεικός παραχωρήθηκε στον Πανσερραϊκό ο Οκάν Χατζητερζόγλου, για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ως το τέλος της σεζόν.

Στην πρώτη ομάδα, επίσης, εντάχθηκαν οι νεαροί Κώστας Θυμιάνης και Οκάν Σουλεϊμάν, προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης. Η αλήθεια είναι ότι από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου οι διοικούντες την Ξάνθη επιχείρησαν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Γκόραν Ρότσε, όμως, μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών δεν τα κατάφεραν. Αν έχει μείνει κάποιο παράθυρο ανοικτό να αποτελέσει παρελθόν ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (3/1) εντείνεται καθημερινά. Ο Μίλαν Ράσταβατς εστίασε στην προπόνηση (31/1) της ομάδας του στην αντιμετώπιση του Αστέρα και στον τρόπο παιχνιδιού του. Ατομικό πρόγραμμα εξακολουθεί να κάνει ο Αντριάν Λουσέρο, ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται από τον προπονητής του ΑΟΞ για αυτή την αναμέτρηση. Την Πέμπτη (1/2) επιστρέφει στις προπονήσεις ο Δημήτρης Μελιόπουλος που μαζί με τον Παπάζογλου, αγωνίστηκαν στο ισόπαλο φιλικό παιχνίδι (0-0) την Τετάρτη (31/1) το πρωί με την Ουγγαρία.
Keywords
Τυχαία Θέματα