Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο EFH Cup

Τον αντίπαλό του στον 3ο γύρο του EHF Cup ανδρών του χάντμπολ περιμένει να μάθει ο Ολυμπιακός αύριο το μεσημέρι (16/10, 12:00), όταν και διεξάγεται στη Βιένη η κλήρωση.

Μετά την ιστορική πρόκριση επί της ουγγρικής Κόμλο, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία από τις 16 ομάδες που πέρασαν απευθείας στους «32» της διοργάνωσης, διεκδικώντας το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων. Βεβαίως, η συντριπτική
πλειονότητα των υποψήφιων αντιπάλων του Ολυμπιακού είναι ομάδες που προέρχονται από τα πιο ισχυρά πρωταθλήματα της Ευρώπης και έχουν σημαντικές ευρωπαϊκές διακρίσεις, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολο το έργο των Πειραιωτών.

Οι πιθανοί αντίπαλοι των πρωταθλητών Ελλάδας είναι οι εξής: Νέξε (Κροατία), ΓΚΟΓΚ (Δανία), Χόλστεμπρο (Δανία), Λογκρόνιο Λα Ριόχα (Ισπανία), Γκρανογέρς (Ισπανία), Κουένκα (Ισπανία), Σαν Ραφαέλ (Γαλλία), Φούσε Βερολίνου (Γερμανία), Μαγδεμβούργο (Γερμανία), Κίελο (Γερμανία), Ανόβερο-Μπούργκντορφ (Γερμανία), Μπαλατονφουρέντι (Ουγγαρία), Ταταμπάνια (Ουγγαρία), Ραμπότνικ Μπίτολα (ΠΓΔΜ), Αζότι-Πούλαβι (Πολωνία), Μάλμε (Σουηδία).

Οι πρώτοι αγώνες της Γ΄ φάσης θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα.
Keywords
Τυχαία Θέματα