Mουσικοχορευτικό 'αντίο' θα μας πει το "Transparent"

Σε έναν χρόνο περίπου.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Transparent" θα είναι μουσικοχορευτικό, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δημιουργού της σειράς, Jill Soloway.

"Ελπίζουμε να φέρει την αίσθηση των 'Jesus Christ Superstar' μαζί με τα 'La La Land' και 'Flight of the Conchords' και κάτι Εβραϊκό μέσα", είπε η Soloway σε συνέντευξή της στο Τhe New York Times (μέσω Τhe Wrap). "Λίγο 'Yentl'".

Πολλές από τις λεπτομέρειες του επεισοδίου δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, ωστόσο γνωρίζουμε ότι

θα είναι δίωρο. Η 5η και τελευταία σεζόν θα προβληθεί το νέο έτος με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται στις οθόνες μας κάποια στιγμή το επόμενο φθινόπωρο.

Ο Jeffrey Tambor στο "Transparent".

Η σειρά έκανε μεγάλη εντύπωση με την πρωτότυπη ιστορία της, με τον πρωταγωνιστή της σειράς, Jeffrey Tambor, να κερδίζει δύο Βραβεία Emmy για τον ρόλο του ως Maura Pfefferman, αυτά του Καλύτερου Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά για τα έτη 2015 και 2016.

Μόλις πέρυσι βγήκαν στην δημοσιότητα οι κατηγορίες κατά του ηθοποιού περί σεξουαλικής κακοποίησης. Η πρώην βοηθός του και τρανσέξουαλ ηθοποιός, Van Barnes, και η συνεργάτιδά του στη σειρά, Trace Lysette, τον κατηγόρησαν για ασεβή σχόλια και σεξουαλικές και ανεπιθύμητες παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια της δουλειάς.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την απόλυση του ηθοποιού τον περασμένο Φεβρουάριο. Και ενώ η Soloway σκέφτηκε για την 5η σεζόν να φέρουν τον Tambor ως μια falshback ανάμνηση των υπολοίπων χαρακτήρων, τελικά η απόφαση πάρθηκε και η σειρά θα ολοκληρωθεί οριστικά.

Εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς είναι οι Soloway και Andrea Sperling, ενώ άλλοι πρωταγωνιστές, πέρα του Tambor, είναι οι Gaby Hoffmann, Jay Duplass, Amy Landecker και Judith Light.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μάθετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Θα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You" Επανένταξη βετεράνων πολέμου στο trailer του "Homecoming" με την Julia Roberts Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα