Οι οργανωμένοι «κόβουν» μεταγραφή στον Άγιαξ!

Ο νεαρός γκολκίπερ Κίελ Σχέρπεν είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άγιαξ, αλλά η δραστηριότητά του στο Twitter σε ηλικία 11 ετών μπορεί να του στερήσει τη μεταγραφή στο Άμστερνταμ!

Ο 19χρονος, ύψους 2.04 μ. τερματοφύλακας, έχει ξεχωρίσει με την φανέλα της νεοφώτιστης Έμεν στην Εredivisie και σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα, ο «Αίαντας» έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ωστόσο, οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας του Άμστερνταμ ασκούν «βέτο» κατά της πραγματοποίησης της μεταγραφής, καθώς έψαξαν
την δραστηριότητά του στα social media αλλά και παλιές δηλώσεις του, διαπιστώνοντας ότι είναι οπαδός της Φέγενορντ!

Συγκεκριμένα, ο Σχέρπεν σε ηλικία 11 ετών είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Τwitter σχόλιο περί «τυχερών Εβραίων» («Εβραίοι» αυτοαποκαλούνται οι οπαδοί του Άγιαξ). Έκτοτε έχει σβήσει το συγκεκριμένο «τιτίβισμα», αλλά οι οργανωμένοι το εντόπισαν, όπως και μία παλαιότερη δήλωσή του στην οποία εξέφρασε προτίμηση στην μισητή αντίπαλο Φέγενορντ.

«Πραγματοποίησα τον πρώτο μου στόχο να παίξω στην Έμεν, ο επόμενος είναι να αγωνιστώ στην αγαπημένη μου Φέγενορντ», είχε πει ο νεαρός, με τους φανατικούς να ξεκαθαρίζουν ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος στο Άμστερνταμ.

Jij bent niet welkom in Amsterdam #lekkerwegblijven pic.twitter.com/HNkA6d2zBu

— F-SIDE (@FSideNL) March 27, 2019

Ondertussen op de insta van Kjell.

Keywords
Τυχαία Θέματα