Ο εκλιπών ηθοποιός Don Rickles θα ακουστεί στο "Toy Story 4" για μια τελευταία φορά

Τι γλυκό...

O εκλιπών κωμικός Don Rickles θα δανείσει την φωνή του στον Mr. Potato Head για μια τελευταία φορά.

Σύμφωνα με το CBR, ο Rickles είχε ηχογραφήσει αρκετά υλικό ως Mr. Potato Head από τις προηγούμενες ταινίες και τα ειδικά επεισόδια που ήταν αρκετά για να δώσουν ζωή στον χαρακτήρα για μια τελευταία φορά. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είχε χάσει τη ζωή του από νεφρική ανεπάρκεια το 2017. Παλαιότερα

δημοσιεύματα ήθελαν αβέβαιη την μοίρα του χαρακτήρα, καθώς δεν ήταν γνωστό κατά πόσο ο χαρακτήρας θα αποσυρόταν, όπως ο Wheezy, του οποίου τη φωνή δάνειζε ο εκλιπών Joe Ranft, ή αν θα έβρισκαν κάποιον άλλον ηθοποιό να αντικαταστήσει τον Rickles, όπως έγινε στην περίπτωση του Slinky Dog, όπου ο Blake Clark ανέλαβε να δώσει ζωή στον χαρακτήρα μετά τον θάνατο του Jim Varney.

Η ανακοίνωση με τα νέα έγινε μέσω του προσωπικού λογαριασμού Twitter του σκηνοθέτη Josh Cooley. Σε αυτήν, δημοσίευσε μια φωτογραφία του ηθοποιού και του χαρακτήρα του και έγραψε, "Όλα τα κομμάτια μπορούν να αντικατασταθούν, εκτός από τη φωνή του".

Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

“Some people say funny things, I say things funny.” -Don Rickles
All of his pieces may be replaceable, but his voice is not. Honored he signed on for TS4, honored he’s in TS4. pic.twitter.com/Q7cTRSQNwh

&mdash">https://t.co/Q7cTRSQNwh">pic.twitter.com/Q7cTRSQNwh

Josh Cooley (@CooleyUrFaceOff) 28">https://twitter.com/CooleyUrFaceOff/status/1111174749231566848?ref_src=twsrc%5Etfw">28 Μαρτίου 2019

Βαθιά συγκινημένοι ήταν οι Tom Hanks και Tim Allen με την τέταρτη ταινία, η οποία δεν θα είναι συνέχεια της τριλογίας, καθώς θα είναι μέχρι στιγμής η τελευταία του franchise.

Η ταινία ετοιμάζεται εδώ και κάποια χρόνια και είχε και αυτή τα δικά της προβλήματα. Ο John Lasseter έφυγε από τη σκηνοθεσία πέρυσι και αντικαταστάθηκε από τον Josh Cooley ("Inside Out"). Η Stephany Folsom αναγκάστηκε να φέρει νέους σεναριογράφους μετά την αποχώρηση των Rashida Jones και Will McCormack, οι οποίοι έφυγαν λόγω "φιλοσοφικών διαφορών" με την Pixar.

Διαβάστε για τους δύο νέους χαρακτήρες Ducky και Bunny, αλλά και για το μικρό spoiler που έκανε ο Tim Allen σχετικά με τον Buzz Lightyear

Η Pixar δεν έχει σχέδια για sequel μετά τα "Toy Story 4". To franchise ξεκίνησε το 1995. Το "Toy Story 3", η πιο πρόσφατη ταινία, βγήκε το 2010, και εισέπραξε πάνω από $1 δις παγκοσμίως. Ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Το "Toy Story 4" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, μετά από μια μικρή καθυστέρηση, στις 21 Ιουνίου 2019 (ΗΠΑ).

IGN GreeceToy Story 4 - Επίσημο TrailerΚαι το Toy Story 4 με θέση στα σποτ του SuperbowlO Tim Allen πέταξε ένα spoiler για το cast του "Toy Story 4"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα