Οι Ισπανοί έκαναν νέο ρεκόρ στις μετεγγραφές

Το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ ξεπέρασαν οι ισπανικές ομάδες στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο, σημειώνοντας νέο εντυπωσιακό ρεκόρ, το οποίο μπορεί να αυξηθεί έως τις 2 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί έχουν δαπανήσει ήδη 1,266 δισεκατομμύρια ευρώ αυτό το καλοκαίρι, με το προηγούμενο ρεκόρ να είναι 887,9 εκατομμύρια ευρώ, το περσινό καλοκαίρι. Την ίδια στιγμή, οι πωλήσεις παικτών από τις ισπανικές ομάδες
άγγιξαν τα 975 εκατομμύρια ευρώ.

Πρωταθλήτρια στα χρήματα που δαπάνησε είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 305 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει βάλει στα ταμεία της 190,5 εκατομμύρια ευρώ. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 255 εκατομμύρια ευρώ έξοδα και 146,4 εκατομμύρια ευρώ έσοδα από τις μετεγγραφές, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ξόδεψε μέχρι στιγμής 243,5 εκατομμύρια ευρώ και έχει εισπράξει 311,1 εκατομμύρια ευρώ.

Οι “ροχιμπλάνκος” κατέχουν και το ρεκόρ της ακριβότερης μετεγγραφής το εφετινό καλοκαίρι, καθώς απέκτησαν έναντι 126 εκατομμυρίων ευρώ τον Ζοάο Φέλιξ από την Μπενφίκα, ενώ πούλησαν έναντι 120 εκατομμυρίων ευρώ τον Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής, η οποία δεν έχει προχωρήσει στην αγορά ή στην πώληση κάποιου παίκτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα