Οι fans των Fortnite και Destiny μαζεύουν λεφτά για φιλανθρωπικό σκοπό

Στην GuardianCon.

Οι fans των Fortnite και Destiny βοηθούν να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς κατά τη διάρκεια της φετινού GuardianCon.

Η GuardianCon, μια ετήσια διήμερη εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στο Tampa Convention Center της Φλόριντα την Παρασκευή και το Σάββατο, θα φιλοξενήσει μια σειρά από εκδηλώσεις και stream για να συγκεντρώσει χρήματα για τον φιλανθρωπικό εταίρο της εκδήλωσης, το St. Jude Children's Research Hospital..

Το συνέδριο ακολουθεί έναν εβδομαδιαίο φιλανθρωπικό μαραθώνιο, ο οποίος φιλοξενείται στο κανάλι της GuardianCon στο

Twitch. Κατά τη διάρκεια του μαραθώνιου του τρέχοντος έτους, οι fans μάζεψαν πάνω από 2,7 εκατομμύρια δολάρια για να καλύψουν τα έξοδα λειτουργίας του St. Jude.

Το GuardianCon έχει προσκαλέσει δημοφιλείς συνεργάτες από Twitch, Mixer και Youtube και πολλές περσόνες από τον χώρο του gaming, όπως τους Broman, Gothalion, Ninja, GeekChick, SheSnaps και TheMavShow.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceFortnite Season 5: Όλα όσα έφερε το νέο season στο παιχνίδιFortnite στο Switch: Χρήση του λογαριασμού σας ακόμα και αν έχετε παίξει στο PS4Τα patch note του Fortnite Season 5 αποκαλύπτουν νέο όχημα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα