To Destiny 2 λαμβάνει νέο PvP Mode

Ένα objective-based competitive mode.

Το Destiny 2 λαμβάνει ένα νέο competitive PvP mode ως μέρος του επερχόμενου Forsaken DLC.

Σύμφωνα με το Game Informer, το νέο mode έχει το όνομα Breakthrough, ένα Crucible mode που προκαλεί τους παίκτες να κάνουν capture points στον χάρτη.

Το Breakthrough έχει δύο διαφορετικές φάσεις. Στην πρώτη φάση, δύο ομάδες τεσσάρων αγωνίζονται για να κάνουν capture

ένα μόνο σημείο που ονομάζεται Breaker. Στη δεύτερη φάση, η ομάδα που κατέλαβε το Breaker θα προχωρήσει στην επίθεση για να πιάσει το Vault της άλλης ομάδας, ένα νέο σημείο στο χάρτη. Φυσικά, η ομάδα που δεν θα φτάσει στο Breaker έχει την εντολή να υπερασπιστεί το Vault από την επιτιθέμενη ομάδα σε αυτή τη δεύτερη φάση.

Το Mode έχει πολλούς γύρους, με την ομάδα που είτε κάνει capture με επιτυχία είτε υπερασπίζεται επιτυχώς το Vault κάθε γύρου να λαμβάνει έναν πόντο. Δεν είναι σαφές αυτή τη στιγμή πόσοι γύροι θα υπάρχουν σε κάθε αγώνα. Το Breakthrough θα είναι το τρίτο competitive PvP mode του Destiny 2.

Το Destiny 2: Forsaken θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceBungie: O Cayde-6 μας άφησε πράγματι χρόνουςDestiny 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας και Gameplay για το ForsakenΑνακοινώθηκε το επόμενο expansion του Destiny 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα