Οι developer του Call of Duty: Modern Warfare μιλάνε για το Battle Royale

Βρίσκεται άραγε στα σχέδια τους;

Οι developer του Call of Duty: Modern Warfare μίλησαν σχετικά με τα σχέδια τους για το Battle Royale.

"Έχουμε στρέψει την προσοχή μας στο Modern Warfare, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ρεαλιστικά όπλα και μία διαφορετική εμπειρία. Θέλουμε να μείνουμε αυθεντικοί στη συγκεκριμένη εμπειρία."

Στο περσινό CoD, όπως γνωρίζετε, υπήρχε το Blackout,

το οποίο τα πήγε αρκετά καλά, αλλά όπως φαίνεται δεν θα υπάρχει στο Modern Warfare. Η Infinity Ward είπε επίσης στο IGN ότι: "Έχουμε μεγάλους φαν του battle royale. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτό αλλά τη συγκεκριμένη στιγμή εστιάζουμε στο multiplayer αυτό καθεαυτό".

Τμήμα του multiplayer είναι και το Ground War. Η Infinity Ward έδωσε ένα 20v20 gameplay αλλά στο μέλλον σκοπεύουν το Ground War να έχει περισσότερους από 100 παίκτες.

"Έχουμε πιέσει τους μηχανικούς μας να επιτρέψουν περισσότερους παίκτες. Από τεχνικής άποψης έχουμε τόνους δουλειάς σχετικά με το multiplayer έτσι ώστε να κάνουμε τα πράγματα πιο λειτουργικά και να φέρουμε περισσότερους παίκτες."

Το Call of Duty: Modern Warfare θα αποκτήσει beta σε λίγο καιρό ενώ το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2019.

IGN Greece EA Access - PlayStation 4 Official Launch Trailer Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη beta του Call of Duty: Modern Warfare Συνεργασία μεταξύ της Slitherine και του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα