Οι Lucas, Hamill και Ford παραβρέθηκαν στο "Star Wars: Galaxy's Edge"

Τα αστέρια των Star Wars ενώνονται.

Στα εγκαίνια του νέου θεματικού πάρκου της Disneyland, "Star Wars: Galaxy's Edge" στην Καλιφόρνια, παραβρέθηκαν πολλά ονόματα γνωστά στο franchise.

Ο Πρόεδρος της Disney, Bob Iger υποδέχτηκε στη σκηνή τους George Lucas,

Mark Hamill (Luke Skywalker), Billy Dee Williams (Lando Calrissian) και Harrison Ford (Han Solo). Όλοι τους είπαν δυο λόγια σχετικά με τις ταινίες και ξεσήκωσαν τους fans, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την παρουσία τους στον χώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

¨

Όσον αφορά τα νέα από το franchise, φήμες θέλουν μια νέα ταινία να δημιουργείται και να βασίζεται στο "Knights of the Old Republic" της BioWare, τρεις ταινίες από τους δημιουργούς του "Game of Thrones", David Benioff και D.B. Weiss, θα κυκλοφορήσουν μετά το "The Rise of Skywalker", ενώ η Πρόεδρος της Lucasfilm, Kathaleen Kennedy, και ο Rian Johnson, ο σκηνοθέτης του "The Last Jedi" σχεδιάζουν το μέλλον του franchise "για τα επόμενα 10 χρόνια".

To 9o επεισόδιο και το κεφάλαιο που θα κλείσει το Skywalker saga, "The Rise of Skywalker", θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας στις 19 Δεκεμβρίου. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο teaser trailer της νέας ταινίας και να μας πείτε στα σχόλια τη γνώμη σας. Μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie και γιατί ο Palpatine βρίσκεται στην ταινία.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΦήμες θέλουν το "Star Wars: Knights of the Old Republic" να ετοιμάζεταιΗ επόμενη ταινία Star Wars θα είναι από τους δημιουργούς του Game of ThronesΤρεις νέες ταινίες Star Wars έρχονται μετά από διάλειμμα τριών χρόνων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα