Το live-action "Snow White" θέλει να αναλάβει ο σκηνοθέτης του "Amazing Spider-Man"

Live-action "Snow White" από την Disney.

Στην κορυφή της λίστας για να κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το live-action remake του "Snow White and the Seven Dwarfs" βρίσκεται ο Marc Webb, γνωστός μέσα από το "Amazing Spider-Man" και "500 Days of Summer".

Σύμφωνα με το Variety, ο Webb βρίσκεται σε συζητήσεις με την Disney για την εν λόγω

θέση. Η Erin Cressida Wilson, γνωστή μέσα από την ταινία "The Girl on the Train", βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να γράψει το σενάριο. Το project λέγεται ότι θα επεκταθεί σε ιστορία και μουσική και ότι οι συνθέτες Benj Pasek και Justin Paul των "La La Land" και "The Greatest Showman" θα γράψουν τα νέα τραγούδια. Ο Marc Platt έχει ήδη υπογράψει για να βρεθεί στην θέση παραγωγού. Η ταινία ετοιμάζεται από το 2016, όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν.

Η αρχική ταινία "Snow White and the Seven Dwarfs" κυκλοφόρησε το 1937 και ήταν η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους που δημιούργησε η Disney. Η ταινία ήταν κινηματογραφική επιτυχία και ο Walt Disney τιμήθηκε με ειδικό Όσκαρ, το οποίο αποτελούταν από την κύρια φιγούρα και άλλες επτά μικρότερες. Αυτή, αλλά και όλες οι κλασικές ταινίες του στούντιο θα γίνουν διαθέσιμες μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Disney+, όταν κυκλοφορήσει παγκοσμίως ξεκινώντας από τις ΗΠΑ στις 12 Νοεμβρίου.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη live-action κινηματογραφική μεταφορά παλαιού παιδικού της Disney, καθώς από τις αρχές της δεκαετίας έχει φέρει τα "Alice in Wonderland", "Maleficent", "Cinderella", "The Jungle Book", "Alice Through the Looking Glass", "Beauty and the Beast", "Christopher Robin", "Dumbo" και "Aladdin". Επερχόμενα projects είναι τα"The Lion King", "Maleficent: Mistress of Evil", "Lady and the Tramp", "Mulan" και "Cruella".

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


IGN GreeceΚινηματογραφικός Οδηγός Ιουνίου - Εσείς ποιες θα δείτε;Αποτελέσματα του Φεστιβάλ των ΚαννώνΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 20/05 - 26/05

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα