Οι Asgardians of the Galaxy ετοιμάζονται να ξεσηκώσουν τα κόμικ της Marvel

Τι σημαίνει αυτό για τη τωρινή ομάδα;

H Marvel μας έδωσε μια πρώτη γεύση από την νέα υπερηρωική ομάδα που θα ακολουθήσει τα ίχνη των "Guardians of the Galaxy".

Όπως μαθαίνουμε από το CBR η πρώτη εικόνα που είδε το φως της δημοσιότητας από τη Marvel

αν και δεν αποκάλυπτε πολλές λεπτομέρειες συνοδευόταν από το κείμενο, "Oι Guardians of the Galaxy δεν υπάρχουν πια... Ποιοι είναι οι Asgardians of the Galaxy?".

Ποιοι ειναι οι Asgardians of the Galaxy;


Αυτό φαίνεται να υπονοεί ότι οι νέες δυναμικές που ξετυλίγονται μεταξύ των τωρινών Guardians of the Galaxy στο "Infinity Countdown #4" είναι πιθανό να διαλύσουν την ομάδα ή δίνει περισσότερη βάση σε spoilers αναφορικά με το τέλος της σειράς που θα αφήσουν χώρο για μια νεώτερη και ενδεχομένως πιο θεϊκών διαστάσεων ομάδα.

Επί του παρόντος oι μόνοι Asgardians που αποτέλεσαν μέλη των Guardians ήταν οι Angela και η Hela, η αδερφή των Thor και Loki που είναι πιο ισορροπημένη από την εκδοχή που είδαμε στο "Thor: Ragnarok". Oπότε είναι πιθανόν να την δούμε να επιστρέφει στο πλευρό ενός από τους αδελφούς της.

Read more on [SITE_NAME]Μεταμορφωμένος ο Tommy στο νέο Power Ranger graphic novelΈναν αλλαγμένο Logan παρουσιάζει το "Return of Wolverine"Η νέα D&D περιπέτεια "Waterdeep: Dragon Heist" αποκαλύπτεται

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα