ΟΦΗ: Με Ντουρμισάι στην Τρίπολη

Μια σημαντική επιστροφή για τον Νίκο Νιόπλια, καθώς στη διάθεση του για το παιχνίδι στην Τρίπολη είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό, ο οποίος τον οδήγησε στο χειρουργείο. Πλέον είναι έτοιμος για να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Αντίθετα ο Έλληνας τεχνικός θα έχει αρκετές απουσίες για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (4/1, 19:30). Συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές μένουν στο Ηράκλειο.

Ο Μεγιάδο είναι τιμωρημένος, οι Μαρινάκης, Διαμαντής, Γιάννου, Σηφάκης ταλαιπωρούνται από ίωση. Ανέτοιμος κρίθηκε ο Τοράλ, ενώ ο Ουές είναι ακόμα τραυματίες. Τέλος ο Επασί απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεων του στην Εθνική Καμερούν.

Η προπόνηση της ημέρας περιελάμβανε άσκηση κατοχής μπάλας, ταχύτητες αντίδρασης, άσκηση τακτικής και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Μετά την ολοκλήρωση ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Βάτερμαν Σωτηρίου, Πασαλίδης, Βούρος, Λυμπεράκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Μπαλογιάννης, Νείρα, Γκαγέγος, Στάικος, Ντε Γκουζμάν, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Γρίβας, Καμάου, Τσιλιανίδης, Καστάινος κα Ντουρμισάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα