ΟΦΗ: Με Νέιρα κόντρα στον Ολυμπιακό

ΟΦΗ: Με Νέιρα κόντρα στον ΟλυμπιακόmkouzoulΣάβ, 11/07/2020 - 12:40

Ο προπονητής του ΟΦΗ είδε τον Χουάν Νέιρα να προπονείται κανονικά βγάζοντας ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης και τελικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ο Αργεντινός έχει ν΄αγωνιστέι από τις 4 Οκτωβρίου και το ματς με τον ΠΑΟΚ.  

Θεραπεία έκαναν οι Φροίξος Γρίβας και Φελίπε Σόουζα,

ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης και Ναζαρένο Σολίς. O Άντριαν Σαρδινέρο έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. 

Από την προπόνηση του Σαββάτου, απουσίαζε ο Αντίλ Ναμπί που έχει υποβληθεί σε επέμβαση και ο Νίκος Μαρινάκης. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή:  

Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουες, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέσης, Μίγγος, Σουρνάκης. 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο Off Off mkouzoul Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό(Κυριακή 15:00, novasports1HD), ολοκληρώθηκε και ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή.  Article publish on Σάβ, 11/07/2020 - 12:40 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα